Seneste nyheder

Vi forsøger altid at være relevante og transparente i vores kommunikation

Nyheder og artikler filter

Artikler

Vigtigheden af en sikker backup-løsning

I takt med at virksomheder bliver mere afhængige af digitale systemer og data, er det vigtigere end nogensinde at have en solid backup-løsning på plads. Denne artikel sætter fokus på, hvorfor en sikker backup-strategi er en nødvendighed for alle virksomheder, hvilke løsninger der er tilgængelige, og hvordan man kan sikre, at virksomhedens data altid er godt beskyttet.
markedsfoering af forening

Nyheder

Vi tilbyder nu hjælp til markedsføring

Som Antenneforening er det vigtigt at være synlig i lokalområdet og få tydeliggjort alle de medlemfordele man tilbyder.

Artikler

Opgrader til fremtiden med eget internet

Overvejer din antenneforening at gå selv og blive leverandør af jeres eget internet til egne medlemmer? Så kan du med fordel læse videre herunder og blive inspireret af vores kunde, Dyrup-Sanderum Antenneforening, DSA, der gennem flere år har drevet deres eget internet med hjælp fra Infowise.

Artikler

Hvilken Microsoft licens skal vi vælge

At træffe beslutninger om Microsoft-licenser kan være en udfordrende opgave for virksomheder i alle størrelser. Med en række forskellige muligheder at vælge imellem er det afgørende at forstå, hvilke licenser der bedst passer til dine behov og forretningsmæssige krav.

Nyheder

Microsoft IT-sikkerheds boost

Hvordan beskytter du dine data i skyen? Er dine data sikre, når AI er i spil? Infowise sammen med Microsoft seminar med fokus på IT-sikkerhed.

Nyheder

Infowise melder sig ind i InterForce

Vi meget stolte over at være en del af dette samarbejde og ser frem til at støtte op om InterForce sammen med en lang række andre virksomheder.

Nyheder

Vi får besøg af Lenovo Camperen

Kom og deltag en time med Quiz og sjov, hygge, produkt nyheder og teknisk info fra ALSO og Lenovo. Tirsdag den 11. juni omkring kl. 15-16.

Nyheder

Infowise på ALSOs Channel Trends+Visions

Hos Infowise er det vigtigt at være til stede ved konferencer. Senest har vi deltaget i ALSO’s årlige konference, Channel Trends+Visions, i København.

Nyheder

Infowise på ANGA.COM

ANGA COM er Europas førende konference for bredbånd, tv og online.

Nyheder

Infowise fylder 10 år

Vi kan fejre 10 års jubilæum hos Infowise, og der er sket meget i de år.

Artikler

To-faktor godkendelse

To-faktor godkendelse er en sikkerhedsforanstaltning, som forbedrer din sikkerhed markant. Teknologien kaldes også to-faktor autentifikation eller 2-trins autentifikation (2FA).

Artikler

Konsekvenserne ved en langsom internetforbindelse

Hvor længe kan jeres virksomhed være foruden kritisk infrastruktur?

Artikler

Sådan får du succes med dit nye IT-system

Succes med et nyt IT-system kan ikke tvinges igennem. Der skal planlægges og tilpasses, så virksomheden kommer i mål med sine milepæle og værdier.
offboarding-systemer

Artikler

Tjekliste ved fratrædelse af medarbejder

Korrekt offboarding af medarbejder fra systemer er afgørende for at forhindre uautoriseret adgang og beskytte virksomhedens dataintegritet og sikkerhed.
Frederik-waystream

Nyheder

Waystream ekspanderer og indgår partnerskab

Waystream fortsætter væksten inden for partnernetværk. Den nyeste tilføjelse er den danske IT-virksomhed Infowise.

Nyheder

Mavefornemmelsen skal ikke længere stå alene

Hos Infowise har vi store ambitioner. Senest kunne vi dele, at Kenn Bach Thomsen bliver ny kommerciel chef og partner. Det har Erhverv+ skrevet en flot artikel om. Det kan du læse herunder.

Nyheder

Fynsk it firma har vokseværk

IT-virksomheden Infowise har store ambitioner. Men det er ikke ensbetydende med, at de vokser ud af de lokale, fynske rammer. For med ansættelsen af ny, stærk kommerciel profil vil de endnu mere ud over rampen – dog stadig med et stort fokus på det lokale engagement, tætte kunderelationer og specialisering.

Ønsker du at blive kontaktet?

Bliv kontaktet af en af vores specialister, som står klar til at rådgive dig.
Vi kommer gerne og besøger din virksomhed for at blive klogere på jeres behov.