Infowise på ALSOs Channel Trends+Visions

Hos Infowise er det vigtigt at være til stede ved konferencer. Senest har vi deltaget i ALSO’s årlige konference, Channel Trends+Visions, i København.
ALSO C T&V 1

Hos Infowise stræber vi altid efter at være på forkant med de nyeste teknologier, trends og tendenser inden for IT. Derfor deltager vi ofte på de største og vigtigste messer og konferencer. Senest har Infowises medarbejdere været til stede på ALSO’s årlige konference, Channel Trends+Visions, i København.

Channel Trends + Visions-konferencen er et vigtigt brancheevent, der samler eksperter og fagfolk for at diskutere de nyeste trends og visioner inden for IT-verdenen.

Konferencen afholdes i TAP1, København, og er konferencen, hvor man møde markedets førende IT-producenter, man kan teste de nyeste produkter og blive opdateret på tidens trends inden for aktuelle og relevante emner. I år var temaerne AI, Cybersecurity og Sustainability.

Alle temaer som også konstant står højt på Infowises agenda i vores dialoger med kunderne.

I år var der for eksempel spændende oplæg og debatter med Tommy Ahlers, investor, iværksætter og tidligere minister, Emilie Lundblad fra Microsoft og Thomas Flarup, direktør for Center for Cybersikkerhed – bare for at nævne nogle få.

Alt i alt er dagen vigtig, da den giver os viden og inspiration, som kommer vores kunder til gode, så vi også fremover kan tilbyde de mest innovative og effektive It-løsninger på markedet.

Hos Infowise glæder vi os allerede til næste års Channel Trends+Visions, og til endnu engang at blive inspireret med den nyeste viden.

Om Infowise

Infowise er et IT-selskab fra Fyn, med lokationer i både Odense og Svendborg. Siden 2014 har de leveret IT-løsninger og -sikkerhed til danske virksomheder. Som kunde hos Infowise bliver din virksomhed en del af et engageret og ejerledet IT-partnerskab, rodfæstet i det lokale samfund. Deres personlige, tilstedeværende, fleksible og agile tilgang sikrer skræddersyede, effektive IT-løsninger, der nøje matcher kundernes behov, ønsker og krav.

Kontakt os for en uforpligtende snak