Infowise på ANGA.COM

Er der en messe i verden, hvor Infowise hvert år SKAL være til stede, så er det ANGO.COM i Tyskland.
20240514_135449011_iOS-1

ANGA.COM er Europas førende messe indenfor bredbånd, og den samler netværksoperatører, leverandører og indholdsudbydere fra hele verden, der præsenterer de nyeste teknologier og løsninger inden for bredbånd, TV- og online-tjenester.

Og for Infowise er det helt afgørende at holde sig på forkant med udviklingen i bredbånds- og medieindustrien, at vi vedligeholder og etablerer værdifulde netværk, og at vi får indsigt i strategiske og teknologiske tendenser.

I år deltog 22.000 deltagere fra mere end 80 lande med 470 udstillere.

ANGA.COM er en af de ypperste muligheder for at se de nyeste trends, høre hvad producenterne fokuserer på og er i gang med at teste – og så er ANGA.COM stedet, hvis man skal høre om ’det, der er på vej af spændende nyheder’.

Vi møder branchens aktører

Det er på ANGA.COM, at Infowise møder branchens aktører, og det er her, at vi skaber nye relationer og vedligeholder de eksisterende gode kunderelationer og samarbejdspartnere. Det er desuden messen, hvor vi får de gode og interessante faglige snakke med de mange eksperter og udstillere på en lang række relevante stande.

På årets messe i Köln besøgte Infowise selvfølgelig allerede eksisterende samarbejdspartnere, og så har vi naturligvis også haft antennerne ude og set andre mulige samarbejdspartnere an.

Som en professionel samarbejdspartner for en lang række af Danmarks antenne- og internetforeninger er det vigtigt for Infowise altid at have fingeren på pulsen. Derved kan vi tilbyde de mange foreninger den bedst mulige sparring og rådgivning. Derudover betyder vores tilstedeværelse på messen, at vi er opdateret på den nyeste viden og har et indblik i fremtidens teknologiske muligheder til gavn for vores kunder.

For Infowise er det helt naturligt at være til stede på ANGA.COM, og messen bliver hvert år prioriteret højt. Den er vores adgang til den nyeste viden, nye trends og tendenser og til de teknologier, der kommer til at præge markedet i fremtiden

Tusind tak til alle deltagere på ANGA.COM, tak til kunder og samarbejdspartnere og tak til alle, vi mødte på messen. Det har endnu engang været meget inspirerende!

ANGA.COM 2025 er allerede lagt i kalenderen, og så glæder vi os eller bare til at dele vores nye viden med de mange antenne- og internetforeninger i Danmark, som gerne vil holde sig ajour og sikre sig, at deres forening er på omgangshøjde med udviklingen.

På ANG.COM 2024 i Köln blev der fremhævet flere vigtige trends og teknologier inden for bredbånd, TV- og online-sektorerne. Her er de vigtigste punkter:

På ANG.COM 2024 i Köln blev der fremhævet flere vigtige trends og teknologier inden for bredbånd, TV- og online-sektorerne. Her er de vigtigste punkter:

Gigabit-netværk og FTTH (Fiber til hjemmet):

Der var fokus på fortsat udrulning af gigabit-netværk og FTTH med diskussioner om ekspansionshastighed og strategier til at øge tilslutningsraterne. Fiber Optic Summit handlede om at opretholde hastigheden på fiberudrulning og overvinde operationelle udfordringer​ (OTTVerse)​.

10G og DOCSIS 4.0:

Fremskridt inden for 10G-teknologi og de nyeste DOCSIS 4.0-standarder blev fremhævet. Disse teknologier lover at øge netværkshastighederne og effektiviteten markant, hvilket er afgørende for at fremtidssikre bredbåndsinfrastrukturen​ (Homepage)​​ (Broadband TV News)​.

Streaming og OTT-tjenester:

Panelet “Future of Streaming” diskuterede udviklingen af streamingtjenester, herunder indholdsomkostninger, partnerskaber og balancen mellem lineær og on-demand visning. Eksperter fra Warner Bros. Discovery, RTL Deutschland og Sky Deutschland gav indsigt i fremvoksende trends inden for streaming​ (OTTVerse)​.

Kunstig intelligens og personlig TV:

AI’s rolle i medievirksomheder blev undersøgt, især dens indvirkning på personlige tv-tjenester og anbefalingsmotorer. Diskussioner inkluderede, hvordan AI kan forbedre brugeroplevelser og operationel effektivitet​ (OTTVerse)​.

Smart City og Smart Home-teknologier:

Innovationer inden for smart city og smart home-teknologier blev præsenteret, der viser, hvordan forbundne enheder og integrerede tjenester kan forbedre byliv og hjemmeautomatisering​ (Homepage)​.

Bæredygtighedsinitiativer:

Bæredygtighed og energieffektivitet var kritiske temaer. Paneler diskuterede, hvordan bredbånds- og medieindustrien kan adoptere grønnere praksisser og reducere deres miljøaftryk​ (OTTVerse)​.

Regulering og politik:

Konferencen indeholdt også sessioner om telekommunikationsregulering, der diskuterede de seneste opdateringer om GIA og Digital Networks Act. Disse sessioner gav værdifuld indsigt i det regulatoriske landskab, der påvirker branchen​ (OTTVerse)​.

Om Infowise

Infowise er et IT-selskab fra Fyn, med lokationer i både Odense og Svendborg. Siden 2014 har de leveret IT-løsninger og -sikkerhed til danske virksomheder. Som kunde hos Infowise bliver din virksomhed en del af et engageret og ejerledet IT-partnerskab, rodfæstet i det lokale samfund. Deres personlige, tilstedeværende, fleksible og agile tilgang sikrer skræddersyede, effektive IT-løsninger, der nøje matcher kundernes behov, ønsker og krav.

Kontakt os for en uforpligtende snak