Waystream ekspanderer og indgår partnerskab

Waystream fortsætter væksten inden for partnernetværk. Den nyeste tilføjelse er den danske IT-virksomhed Infowise.
Frederik-waystream

Med base i Odense har Infowise gjort sig bemærket på tværs af Danmark ved at levere topkvalitets løsninger indenfor IT-løsninger og IT-sikkerhed, suppleret med dedikeret support.

– Vi har identificeret et klart behov på markedet for en udbyder som Waystream. Mange af vores ISP-kunder ønsker at opgradere deres netværk til den næste generation, og her passer Waystreams avancerede teknologiske løsninger perfekt ind. At deres produktion også ligger lige over broen i Sverige, kombineret med et markant fokus på bæredygtighed, gør samarbejdet endnu mere attraktivt,” fortæller Arni Snorri Eggertsson, CTO hos Infowise.

I de ti år Infowise har eksisteret, har virksomheden oplevet en hastig vækst i deres kundebase. I dag formidler de internetløsninger til cirka 40.000 slutbrugere.

“Med Infowise som partner er vi overbeviste om, at vi vil kunne tiltrække mange nye kunder på det danske marked. Vi anerkender det stigende potentiale i Danmark og ser derfor en nødvendighed i at udvide vores partnernetværk netop her. Infowise har allerede etableret et stærkt netværk i Danmark, og vi ser frem til de muligheder, dette partnerskab bringer,” udtaler Fredrik Lundberg, CEO for Waystream Group.

Partnerskabsaftalen blev formaliseret i slutningen af februar, og samarbejdet er trådt i kraft.

Om Waystream Group

Waystream har specialiseret sig i udvikling og salg af avanceret digital infrastruktur, såsom switche og routere, designet til FTTx-markedet. Produkterne og ekspertisen muliggør, at teleoperatører og serviceudbydere kan tilbyde hurtige og pålidelige tjenester til deres brugere. Læs mere på www.waystream.com. Firmaets aktier handles på Nasdaq First North under navnet WAYS, og Waystream’s certificerede rådgiver er FNCA Sweden AB.

Om Infowise

Infowise er et IT-selskab fra Fyn, med lokationer i både Odense og Svendborg. Siden 2014 har de leveret IT-løsninger og -sikkerhed til danske virksomheder. Som kunde hos Infowise bliver din virksomhed en del af et engageret og ejerledet IT-partnerskab, rodfæstet i det lokale samfund. Deres personlige, tilstedeværende, fleksible og agile tilgang sikrer skræddersyede, effektive IT-løsninger, der nøje matcher kundernes behov, ønsker og krav.

Kontakt os for en uforpligtende snak