Skræddersyede
IT-løsninger

IT-Infrastruktur

IT-Infrastruktur er livsnerven i jeres IT-system. Vi rådgiver, leverer, installerer og vedligeholder kernen i jeres IT-miljø: 

  • Servere og Cloud tjenester
  • Mail/Sharepoint/OneDrive opsætning og sikkerhed
  • PC, Mac, hjemmearbejdspladser, printere og video møderum.
  • Netværk, Wifi, Firewalls, Internetforbindelser


Med vores team af erfarne IT-konsulenter ved din side kan du være sikker på at få kompetent assistance, der matcher din virksomheds krav.

Kompetent og ærlig rådgivning

Her er nogle af de almindelige tjenester og former for bistand, vi som IT-partner typisk tilbyder 

Sikkerhed og compliance

Dette omfatter backup, firewall sikkerhed, antivirus, antimalware, intrusion detection/prevention, VPN og andre sikkerhedsløsninger, der er afgørende for at beskytte organisationens data og systemer. 

Infowise kan yde rådgivning om og stå for implementering af nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte virksomhedens data og systemer mod trusler og overholde relevante lovgivningsmæssige krav. Vi kan hjælpe jer 24/7, hvis uheldet er ude og få genskabt jeres it-systemer.

IT-strategi og planlægning

Infowise kan hjælpe med at udvikle en overordnet strategi for virksomhedens IT-infrastruktur og systemer. Dette kan omfatte valg af teknologier, implementeringsplaner og budgettering.

Servere & Cloud

Fysiske eller virtuelle servere, der håndterer forskellige opgaver og applikationer i organisationen.

Rådgivning om Cloud kontra. egen server samt hjælper med at skabe en løsning som matcher jeres behov – hverken mere eller mindre.

Netværksinfrastruktur og WiFi

Infowise kan rådgive og hjælpe med design, implementering og vedligeholdelse af virksomhedens netværksinfrastruktur. 

Dette omfatter hardware så som routere, switche, og accespoints. Vi hjælper med den nødvendige software og konfiguration for at sikre en pålidelig og sikker netværksforbindelse og sørger for god dækning på det trådløse netværk 

Storage og datahåndtering

Dette omfatter teknologi og infrastruktur til at gemme og administrere data. Vi hjælper med at vælge den rette storage løsning både om det er ny lokale servere og storage løsninger eller om det er brug af public cloud storage.

Cloud-løsninger

I mange organisationer er cloud-baserede tjenester og løsninger en integreret del af IT-infrastrukturen. Dette inkluderer cloud-platforme som AWS, Azure, Google Cloud, osv. 

Infowise kan yde assistance med at vælge, implementere og administrere cloud-baserede løsninger  

Vedligeholdelse

Infowise sørger for proaktiv overvågning og vedligeholdelse. Vi tilbyder at overvåge jeres systemer for at identificere og løse potentielle problemer, før de påvirker virksomhedens drift.

Systemintegration

Infowise kan hjælpe med at integrere forskellige IT-systemer og applikationer, så de fungerer effektivt sammen og opfylder virksomhedens behov.

Drifts- og kapacitetsplanlægning

Infowise sørger for at finjustere serverens konfiguration for at maksimere ydeevnen og forberede den til eventuel skalering i fremtiden. 

Support og fejlfinding

Infowise yder teknisk support og hjælp ved problemer, fejlfinding og vedligeholdelse af IT-systemer og applikationer

IT-Infrastruktur er ikke bare det digitale fundament, det er rygraden i innovation, effektivitet og konkurrenceevne i enhver organisation

– Arni Snorri Eggertsson

Infrastruktur arkitekt, Partner

Resultater tæller

For os er glade kunder det vigtigste vi har!

Integris Composites
"Vi har fået lokalt ekspertise med hurtig og effektiv service, som forstår vores behov og taler vores sprog. Det har gjort os proaktive og skabt en stabil, tryg platform og en mere sikker fremtid."
Radio Diablo
”Infowise er gode til at forklare os, hvad det er for udfordringer, som vi har omkring os i verden, og pege på, hvordan vi løser dem."
Orskov Foods
Jeg kan godt lide, at vi er dækket af ét firma. Uanset hvad vi skal bruge hjælp til, har Infowiseen ekspert på området
L. P. Madsen Rådgivende Ingeniører
“Vi sparede både penge og fik opgraderet vores it-infrastruktur. Vi har ikke oplevet nogen nedetidsiden Infowise hjalp os med at skifte til ny server. Tingene er løbende blevet lagt om uden at det har generet os på nogen måder."
Creo Arkitekter
”Da vi indgik et samarbejde med Infowise, stod vi overfor en større opgradering af både hardware og software. Opgradering er blevet gradvist implementeret, og i dag står vi med et it-setup, som vi er meget tilfredse med.”
Reden Odense
”For mig var det vigtigt, at jeg kunne finde en samarbejdspartner, der kunne respektere det sted vi har her. Det er jo lidt unikt – man skal kunne rumme at være her. ”
Bryggeriet Vestfyen
”Der er altid en ledig konsulent, som kan hjælpe med specifikke udfordringer. Vi har samtidig en god sparringspartner, som forstår vores overordnede behov, og som hjælper os med at sætte tempoet.”
Det Grønlandske Hus
"Vores system bestod af en stationær server og arbejdsstationer, og vi havde kun én bruger til Microsoft Teams. Coronaepidemien udfordrede os, men nu kører alle på separate brugere, og alt fungerer som det skal."

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om IT-infrastruktur

Dårlig netværksydelse kan være en stor flaskehals for IT-systemer. Dette kan skyldes problemer med netværksinfrastrukturen, langsomme eller overbelastede forbindelser eller dårligt konfigurerede netværksenheder.

Hvis serverne, der driver virksomhedens applikationer og tjenester, er overbelastede, kan det resultere i langsom ydelse. Dette kan være på grund af utilstrækkelig hardware, ineffektiv kodning eller en stigning i brugeraktivitet.

Ældre hardware eller software kan have svært ved at køre moderne applikationer og kan derfor føre til langsom ydelse samt stor risiko for at hackere kan angribe sikkerheds-huller i forældet software. Ligeledes mister du måske muligheden for at få opdateringer samt support fra leverandørerne så som Microsoft m.fl.

I nutidens it-trusselsbillede er et opdateret og vedligehold system alfa og omega for at sikre stabil og sikker IT. Producenterne udsender opdateringer hver måned som bør gennemgås. Derudover kommer der oftere og oftere ”Security Patches” som anbefales at man implementerer med det samme da disse lukker identificerede sikkerhedshuller i software og hardware.

Ud over at malware og virus kan slette data og gør at du ikke kan arbejde, så kan det også betyde at dine data deles med andre. Så hvis du er i tvivl så tøv ikke med at kontakte din IT-administrator for at få vericeret om du har været ramt. Det er altid værre at vente – hvis man er usikker skal man agere med det samme for at minimere skaden og få lukket et eventuelt sikkerhedsbrud. 

Hvis virksomheden har vokset sig større, og IT-infrastrukturen ikke er blevet opgraderet i overensstemmelse hermed, kan dette føre til langsom ydelse.z

Dårligt optimerede applikationer eller dårlig kodning kan føre til langsom ydelse, da de kan bruge flere ressourcer end nødvendigt.

Visse kombinationer af software og hardware kan have inkompatibilitetsproblemer, hvilket kan påvirke ydelsen negativt.

Hvis der kører for mange unødvendige baggrundsprocesser, kan det tage ressourcer væk fra de vigtige opgaver og føre til langsom ydelse.

Vi gør det nemt for dig

Kompetent og ærlig rådgivning

Vores erfarne team af IT-konsulenter er dedikerede til at forstå din virksomheds unikke behov og udfordringer. Vi skræddersyr de løsninger, der matcher dine forretningsmål og sikrer en effektiv IT-infrastruktur. 

Ønsker du at blive kontaktet?

Bliv kontaktet af en af vores specialister, som står klar til at rådgive dig.
Vi kommer gerne og besøger din virksomhed for at blive klogere på jeres behov. 

Fjernsupport

Klik på knappen for at downloade fjernsupport

  • Klik og åben programmet “ISL Light Client.exe”
  • Klik “kør”
  • Indtast den kode, som teknikeren giver dig via telefonen, og klik “Opret forbindelse”