Sponsor og partnerskaber

En del af det lokale miljø

Infowise samarbejder med lokal området

For Infowise er det vigtigt at være lokalt funderet, støtte op om det lokale og være en del af det lokale miljø – hvad enten det er i Odense eller Svendborg, hvor vi har base. Og vi gør det gennem en lang række sponsorater, partnerskaber og netværksgrupper.

Netværk vi er medlem af

Netværk vi er medlem af

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

GOG – VIP partner

Hos Infowise er vi stolte sponsorer af GOG, og det har vi været i en årrække. Vi føles os rigtig godt tilpas i GOG og GOG-familien. De har et værdisæt, som vi kan identificere os med. For os er det at engagere sig i lokalområdet vigtigt, og derfor er vi også personlig sponsor for Anders Zachariassen.

Se mere om vores samarbejde med GOG i videoen.

Odense Golfklub – hovedsponsor

Vi er stolte af at være hovedsponsor for Odense Golfklub, som vi deler lokation med. For Infowise er det vigtigt at være lokalt funderet, og være en aktiv i de erhvervsnetværk, vi er en del af.

Se mere i videoen med vores sponsorat og samarbejde med Odense Golfklub. 

BFST – partner

Hos Infowise er vi glade for vores partnerskab med Borgerforeningen Svendborg Teater (BFST). Vi er en del af deres erhvervsnetværk, og for os er det vigtigt at være tæt på vores kunder – både virksomheder og foreninger.

Se mere om vores samarbejde med Borgerforeningen Svendborg Teater her i videoen. 

Mød os i netværket

Kenneth Rossau
CEO, Partner
Thomas Hofstedt Nielsen
ISP-Rådgiver
Tobias Nygård Kemp
IT-Rådgiver
Kenn Bach Thomsen
CCO, Partner
Kenneth Rossau
CEO, Partner
Tobias Nygård Kemp
IT-Rådgiver
Thomas Hofstedt Nielsen
ISP-Rådgiver

Kontakt os for en uforpligtende snak