Infowise melder sig ind i InterForce

Infowise har valgt at melde sig ind i InterForce, fordi vi ønsker at støtte op om de medarbejdere, der udviser samfundssind og tager ansvar ved at engagere sig i Reservestyrken.
20240529_125429358_iOS

InterForce, der er tilknyttet Forsvarskommandoen, arbejder nemlig for at etablere et tæt samarbejde mellem den civile sektor og de danske forsvars- og beredskabsstyrker. For virksomheder som Infowise betyder det således, at vi forpligter os til at lade medarbejdere, der engagerer sig i Reservestyrken, deltage i beredskabsopgaver uden at bruge deres ferie. Det kan f.eks. være under krisesituationer som højvande eller andre naturkatastrofer.

I en tid med voksende menneske- og naturskabte trusler og katastrofer, er Reservestyrken, som tæller bl.a Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Kystredningstjenesten, nemlig vigtigere end nogensinde. Derfor er vi meget stolte over at være en del af dette samarbejde og ser frem til at støtte op om InterForce sammen med en lang række andre virksomheder.

“I Infowise vægter vi værdier som gensidig respekt, ordentlighed og ansvar højt. Derfor føles det både vigtigt og helt naturligt for os at bakke op om de medarbejdere, der i forvejen ønsker at engagere sig i Forsvaret ved siden af deres civile karriere hos Infowise. Senest har vi oplevet vores kollega, Mikkel, der er en del af Civilforsvaret, hjælpe med at håndtere højvande ved at opsætte watertubes. Og vi er overbeviste om, at vi får medarbejdere tilbage, der både er klogere og gladere, fordi de gør en forskel.”

Kenneth Rossau
CEO, Partner

Om Infowise

Infowise er et IT-selskab fra Fyn, med lokationer i både Odense og Svendborg. Siden 2014 har de leveret IT-løsninger og -sikkerhed til danske virksomheder. Som kunde hos Infowise bliver din virksomhed en del af et engageret og ejerledet IT-partnerskab, rodfæstet i det lokale samfund. Deres personlige, tilstedeværende, fleksible og agile tilgang sikrer skræddersyede, effektive IT-løsninger, der nøje matcher kundernes behov, ønsker og krav.

Fjernsupport

Klik på knappen for at downloade fjernsupport

  • Klik og åben programmet “ISL Light Client.exe”
  • Klik “kør”
  • Indtast den kode, som teknikeren giver dig via telefonen, og klik “Opret forbindelse”

Ønsker du at blive kontaktet?

Bliv kontaktet af en af vores specialister, som står klar til at rådgive dig.
Vi kommer gerne og besøger din virksomhed for at blive klogere på jeres behov.