Fynsk it firma har vokseværk

IT-virksomheden Infowise har store ambitioner. Men det er ikke ensbetydende med, at de vokser ud af de lokale, fynske rammer. For med ansættelsen af ny, stærk kommerciel profil vil de endnu mere ud over rampen – dog stadig med et stort fokus på det lokale engagement, tætte kunderelationer og specialisering.
IMG_0594

Derfor ansætter Infowise nu Kenn Bach Thomsen, der fra 15. april er ny kommerciel chef og partner. Kenn kommer fra en stilling hos ATEA, hvor han i ti år har arbejdet med salg og strategier og er, nøjagtig som Infowise, stærkt lokalt forankret og kendt i det fynske IT-landskab med mange års erfaring i branchen.

Således skal han med sin erfaring, tyngde og stærke tekniske indsigt og forståelse bidrage til, at IT-virksomheden, der er eksperter i IT-sikkerhed og IT-drift og i dag har et stærkt teknisk fundament med dygtige IT-konsulenter og kunder i hele Danmark, kan tage næste skridt og lægge en ambitiøs strategi, der kan udvikle Infowise de næste mange år frem.

Skal forme strategien

– Med ansættelsen af Kenn bliver vi fremover lige så stærke kommercielt, som vi er på det tekniske område. Vi har i dag et rigtig godt hold på salgs- og marketingssiden, men vi skal kort sagt være skarpere på salg og strategi, end vi er i dag, og til det formål har vi ledt efter nye kompetencer fra øverste hylde. Kenn skal være med til at forme vores kommende strategi og udviklingen af vores forretning. Det er for eksempel måden, vi sælger på, laver produkter og tilgår markedet med et styrket kommercielt fokus, siger direktør og partner i Infowise, Kenneth Rossau og fortsætter:

– Vi har brugt ti år på at bygge Infowise op til det stærke tekniske IT-hus, som vi er i dag.

Med Kenn ombord kan vi nu styrke os voldsomt og udvikle den kommercielle del af Infowise samtidig med, at vi bevarer vores gode interne kultur, vores værdier og vores stærke relationer til kunderne, siger Kenneth Rossau og understreger, at ansættelsen også er styrker ambitionen og ønsket om fortsat er at være privatejet og lokalforankret på Fyn i en tid, hvor mange andre IT-virksomheder på samme niveau bliver opkøbt og fusionerer.

Infowise er lig med ordentlighed og ærlighed

Og hos Infowises Kenn Bach Thomsen, er der store forventninger.

 – Jeg er stolt over at blive en del af Infowise, som jeg altid har betragtet som en stærk IT-partner med mange kompetencer. Når jeg kigger på Infowise udefra, er det ord som ordentlighed og ærlighed, der dukker op i mit hoved. Og den tilgang til kollegaer, kunder og samarbejdspartnere glæder jeg mig til at blive en del af. Samtidig står Infowise over for en enormt spændende opgave med at bygge yderligere på virksomhedens fundament og struktur som kundernes professionelle IT-partner, så vi også fremover er helt tæt på vores kunder og sikrer dem høj værdi og proaktiv rådgivning. Med Infowise’ stærke profil, dygtige og dedikerede konsulenter og en stor kundebase, er forudsætningerne til stede for, at vi kan løfte virksomheden endnu et niveau op, siger Kenn Bach Thomsen.

For yderligere kontakt

Kenneth Rossau

Administrerende direktør & partner

+45 4080 7030

Kenn Bach Thomsen

Kommerciel chef & partner

+ 45 3078 0363

For yderligere kontakt

Kenneth Rossau

Administrerende direktør & partner

+45 4080 7030

Kenn Bach Thomsen

Kommerciel chef & partner

+ 45 3078 0363

Kontakt os for en uforpligtende snak