Ekstern IT-afdeling

IT-drift

Infowise er er din eksterne IT-afdeling, der holder styr på dine daglige aktiviteter, processer og opgaver, så du ikke skal tænke på den daglige IT-drift.

Du kan altså trygt og sikkert koncentrere dig om dine egne kernekompetencer og overlade IT-driften og din IT-infrastruktur til Infowise. Vores team af eksperter sikrer stabil drift, proaktiv vedligeholdelse og hurtig respons på eventuelle tekniske udfordringer.

Kompetent og ærlig rådgivning

Her er nogle af de almindelige tjenester og former for bistand, vi som IT-partner typisk tilbyder 

Drift og overvågning

Vores IT drift afdeling overvåger løbende systemer for at opdage og reagere på eventuelle problemer, der opstår. De udfører fejlfinding for at identificere og løse problemer så hurtigt som muligt. 

Serveradministration

Vi sørger for oprettelse, konfiguration, vedligeholdelse og overvågning af servere, samt håndterer opgraderinger, sikkerhed og fejlfinding.

Netværksadministration

Dette omfatter opsætning, vedligeholdelse og overvågning af netværksudstyr så som routere, switches, accespunkter og firewall-enheder.

Sikkerhed og adgangsstyring

Vi hjælper med implementering af sikkerhedsforanstaltninger, herunder backup, firewall, antivirus, adgangskontrol og andre løsninger for at beskytte mod trusler og uautoriseret adgang.

Skalering og kapacitetsstyring

Evaluering og justering af IT-infrastrukturen for at imødekomme ændrede krav og for at sikre, at den kan håndtere belastningen.

Hardware- og software samt løbende licens-håndtering​

Vi hjælper med valg og indkøb af hardware og software, herunder servere, arbejdsstationer, skærme, tastaturer, mus og meget mere.

Vi rådgiver jer også om rette valg af licensprogram for at sikre optimal pris og udnyttelse af licenser.

Patches og opdateringer

Implementering af softwareopdateringer, sikkerhedsopdateringer og rettelser for at sikre, at systemerne er opdaterede og beskyttede mod sårbarheder.

Fejlfinding og problemløsning

Identifikation og løsning af tekniske problemer og udfordringer, der opstår i it-infrastrukturen.

Storage Management og backup

Dette inkluderer administration af data, herunder oprettelse og vedligeholdelse af filsystemer, sikkerhedskopiering og gendannelse samt håndtering af storage. 
 

Support

Vores erfarne supportere står klar til at yde hjælp og support til brugere, der støder på problemer med deres computere eller software. Vi besvarer over 90% af alle telefonkald inden for få minutter så dine brugere får en god oplevelse og hurtigt får hjælp til at komme videre. 

Dokumentation og rapportering

Det er vigtigt at vedligeholde detaljeret dokumentation over systemkonfigurationer, procedurer og fejlfinding, da dette kan være afgørende for at løse fremtidige problemer.

Sikkerhed og Compliance

Sikkerhed er afgørende for at beskytte organisationens data og systemer mod uautoriseret adgang, angreb og datatab. Dette omfatter backup, firewall sikkerhed, antivirus, antimalware, intrusion detection/prevention, VPN og andre sikkerhedsløsninger, der er afgørende for at beskytte organisationens data og systemer. 

Infowise kan yde rådgivning om og stå for implementering af nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte virksomhedens data og systemer mod trusler og overholde relevante lovgivningsmæssige krav. Vi kan hjælpe jer 24/7 hvis uheldet er ude og få genskabt jeres it-systemer. 
 

Uddannelse og træning

Vi hjælper med uddannelse og træning af jeres medarbejdere for at sikre, at de er kompetente i brugen af virksomhedens IT-systemer og -applikationer.

Erhvervstelefoni

Flexfone er en Cloud telefoniløsning uden binding, der samler al din kommunikation i en samlet løsning og nemt integreres på tværs af enheder: bordtelefon, mobil og Softphone, samt en lang række andre funktioner, som adskiller løsningen fra mange andre.

En stabil og effektiv IT-drift er en af grundstenene i din forretning

– Jan Rohde Hansen

Systemkonsulent

Resultater tæller

For os er glade kunder det vigtigste vi har!

Integris Composites
"Vi har fået lokalt ekspertise med hurtig og effektiv service, som forstår vores behov og taler vores sprog. Det har gjort os proaktive og skabt en stabil, tryg platform og en mere sikker fremtid."
Radio Diablo
”Infowise er gode til at forklare os, hvad det er for udfordringer, som vi har omkring os i verden, og pege på, hvordan vi løser dem."
Orskov Foods
Jeg kan godt lide, at vi er dækket af ét firma. Uanset hvad vi skal bruge hjælp til, har Infowiseen ekspert på området
L. P. Madsen Rådgivende Ingeniører
“Vi sparede både penge og fik opgraderet vores it-infrastruktur. Vi har ikke oplevet nogen nedetidsiden Infowise hjalp os med at skifte til ny server. Tingene er løbende blevet lagt om uden at det har generet os på nogen måder."
Regnskab & Administration
”Vores forretning bygger på troværdighed og tillid. Derfor føler vi os forpligtet til at gøre alt hvad vi kan for at sikre vores kunders data. Det er bevæggrunden for det samarbejde, vi har startet med Infowise.”
FKSSlamson
”Jeg står selv for alt hvad der hedder service og vedligehold – og så har jeg Infowise som en hjælpende hånd, når jeg får brug for det.”
Creo Arkitekter
”Da vi indgik et samarbejde med Infowise, stod vi overfor en større opgradering af både hardware og software. Opgradering er blevet gradvist implementeret, og i dag står vi med et it-setup, som vi er meget tilfredse med.”
Reden Odense
”For mig var det vigtigt, at jeg kunne finde en samarbejdspartner, der kunne respektere det sted vi har her. Det er jo lidt unikt – man skal kunne rumme at være her. ”

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om IT-drift

En ekstern IT-leverandør er ofte opdateret med de seneste teknologier og bedste praksisser i branchen. Dette kan hjælpe virksomheden med at drage fordel af innovative løsninger og undgå at blive teknologisk forældet. 


Eksterne IT-leverandører har ofte erfaring med at implementere IT-løsninger på tværs af forskellige brancher og kan derfor implementere løsninger mere effektivt og hurtigere end en intern afdeling. 
En ekstern IT-afdeling kan have et mere omfattende billede af de aktuelle risici og trusler i IT-landskabet og kan derfor hjælpe med at implementere foranstaltninger til at beskytte virksomheden. 
Ved at outsource IT-opgaver kan virksomheden frigøre tid og ressourcer til at fokusere på sin kerneforretning og strategiske initiativer. 


Det er vigtigt at bemærke, at mens der er mange fordele ved at outsource IT, er det også vigtigt at vælge den rette leverandør og have en klar og veldefineret kontrakt, der beskriver ansvarsområder, servicekvalitet og forventninger. Derudover bør virksomheden fortsat have et passende niveau af intern IT-ekspertise og styring for at sikre en vellykket outsourcing-strategi. 

Det findes der ikke et kort og præcist svar på. Men vi tilbyder gerne at gennemgå dit eksisterende setup og dine behov, og på baggrund af dette komme med et kvalificeret bud på prisen for at drifte din IT-infrastruktur. 

Kontakt os for uforpligtende tilbud her.

Øg din it-sikkerhed ved at investere i avanceret antivirus software, firewall, backup-system og regelmæssig trusselsanalyse.

Sørg også for at have klare politikker og procedurer for adgang til data og brug af internettet for dine medarbejdere, både når de er på arbejdspladsen og arbejder hjemmefra. Regelmæssig revision og opdatering af disse procedurer er vigtigt for at holde dem relevante og effektive.

Ydermere er der flere mindre tiltag, som du som IT-ansvarlig kan implementere på tværs af organisationen. Det bør som et absolut minimum være to-faktor godkendelse, samt klare retningslinjer for sikker datadeling.

Vi anbefaler også at have en stærk beredskabsplan klar, som sikrer din virksomhed i tilfælde af brud på sikkerheden. Beredskabsplanen bør suppleres af en løbende risikoovervågning og test af jeres IT-systemer. 

 

Ved at outsource IT-driften, kan virksomheden ofte spare penge på lønninger, uddannelse og infrastruktur, da den eksterne leverandør har specialiseret sig i at levere IT-tjenester på tværs af flere kunder og kan drage fordel af økonomisk stordrift. 

Det kan sagtens betale sig at outsource IT-driften, uanset størrelsen på din virksomhed. Typisk vil omfanget og ressourcerne blot være forskellige, om man driver en mindre eller større virksomhed. 

Uanset hvad, er hovedformålet at frigive tid til, at du kan fokusere på dine kernekompetencer. 
Vi mener ikke at ”one size fits all” og kan sagtens differentiere ”outsourcing” så det passer til jeres virksomhed. Har I eksempelvis gode dygtige interne ressourcer til at håndtere specifikke workloads er det naturligt at lade jer fortsætte med selv at drive dette – så kan vi håndtere opgaver som I finder meget tidskrævende eller opgaver hvor I selv mangler kompetencer. 

Det er meget svært at sætte et konkret beløb på en potentiel besparelse. Men du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.  

Det er vigtigt at vedligeholde detaljeret dokumentation over systemkonfigurationer, procedurer og fejlfinding, da dette kan være afgørende for at løse fremtidige problemer.

Derfor anbefaler vi at allokere interne ressourcer til dokumentering eller alternativt outsource dokumentation og rapportering til en pålidelig IT-leverandør.

IT driftsfolk overvåger løbende systemer for at opdage og reagere på eventuelle problemer, der opstår. De udfører fejlfinding for at identificere og løse problemer så hurtigt som muligt.

IT-overvågning er din sikkerhed for, at eventuelle IT-trusler eller problemer ikke eskalerer, så du bliver nødsaget til at bruge unødvendige penge og ressourcer på at genoprette sikkerheden.

Hvis en virksomhed opererer på tværs af geografiske områder, kan en ekstern IT-leverandør muligvis levere support og tjenester på tværs af disse områder. 

En ekstern IT-afdeling kan ofte skalere op eller ned i overensstemmelse med virksomhedens behov. Dette kan være særligt nyttigt i perioder med vækst eller omstrukturering. 

Serveradministration indebærer oprettelse, konfiguration, vedligeholdelse og overvågning af servere. Det omfatter også håndtering af opgraderinger, sikkerhed og fejlfinding. 

Netværksadministration omfatter opsætning, vedligeholdelse og overvågning af netværksudstyr som routere, switches, firewall-enheder og andre komponenter, der muliggør kommunikation mellem forskellige enheder i et IT-miljø. 

Vi gør det nemt for dig

Kompetent og ærlig rådgivning

Vores erfarne team af IT-konsulenter er dedikerede til at forstå din virksomheds unikke behov og udfordringer. Vi skræddersyr de løsninger, der matcher dine forretningsmål og sikrer en effektiv IT-drift. 

Ønsker du at blive kontaktet?

Bliv kontaktet af en af vores specialister, som står klar til at rådgive dig.
Vi kommer gerne og besøger din virksomhed for at blive klogere på jeres behov. 

Fjernsupport

Klik på knappen for at downloade fjernsupport

  • Klik og åben programmet “ISL Light Client.exe”
  • Klik “kør”
  • Indtast den kode, som teknikeren giver dig via telefonen, og klik “Opret forbindelse”