+45 40 80 70 40

support@infowise.dkTech Town

Stabilitet og tilgængelighed vægter højest hos Boliggruppen

“Vi har valgt ikke selv at have en IT-afdeling i Boliggruppen, så der læner vi os op ad fagspecialisterne, når vi har brug for dem. For os er det altid væsentligt, at vi finder en partner, som vægter driftssikkerhed og tilgængelighed meget højt, og allerede på de punkter scorer Infowise højt i vores bedømmelser,”

– Fortæller Susanne Blix
Udviklingsdirektør i Boliggruppen

Boliggruppens udviklingsdirektør, Susanne Blix (nederst), sammen med kommunikationsansvarlig Bettina Madselius Storm.

Organization
Techtown

Branche
Erhvervsleje mål til Scale-Up Tech-virksomheder

Grundlagt
TechTown grundlagt 2018, en del af Boliggruppen der er etableret i 2000.

Placering
Odense, DK

Ydelser
Udlejning af erhvervslejemål

Hvad har Infowise hjulpet med?

Da udlejningsvirksomheden Boliggruppen i foråret 2020 indviede Titan som seneste skud på stammen i udlejningsklyngen Tech Town, blev Infowise engageret som IT-partner på en del af projektet, der handlede om at levere en klippestabil og sikker wifi-forbindelse på alle bygningens fællesarealer.

Beboerne i Tech Town er såkaldte scale up-virksomheder, som ikke længere er iværksættervirksomheder, men er et skridt længere på vækstrejsen. Og som navnet antyder, er mange af lejerne teknologisk funderede virksomheder, som har købt ind på Boliggruppens løfte om at skabe et fleksibelt miljø med topmoderne faciliteter.

Netværksopsætningen i Titan er speciel på den måde, at de enkelte lejemål hver især selv står for deres egen internetdækning, mens der på fællesarealerne tilbydes adgang til gæstenetværket, som Boliggruppen administrerer for at give husets gæster en god oplevelse i hall og kantinen.

“Entreprisen kørte fuldstændig som lovet fra første dag, og vi har fået en løsning, som fungerer helt upåklageligt. Det er jo kun en lille opgave for Infowise, men de har behandlet os, som vi var en vigtig kunde, og for os er det utrolig vigtigt, at stabiliteten og sikkerheden på netværket er helt i top. Samtidig ved vi, at vi har en tilkaldevagt, der kommer, når det er nødvendigt, og serviceniveauet er generelt højt, så vi er meget trygge ved samarbejdet,”

– Fortæller Susanne Blix, før hun sender virtuelle roser videre til det Infowise-team, der har stået for opgaven.

“Henning (Knudsen) har været en god rådgiver og et godt bindeled for os. Han taler et sprog, som vi forstår, og så er han god til at følge op på tingene, så vi behøver ikke at selv at rykke for at sikre, at det hele fungerer, som det skal. På samme måde har Daniel (Thorup) også været en god, synlig samarbejdspartner, og jeg kan godt lide, at de lige tjekker, om alle installationer er som de skal være, når de alligevel er i huset for at lave andre ting,”

– Konstaterer Susanne Blix, der ikke vil tøve med at kontakte Infowise, når Boliggruppen igen får brug for assistance til en IT-opgave.

“Jeg er supergodt tilfreds, og vi er helt sikkert klar på at lave noget mere med dem, hvis det bliver nødvendigt på andre nye lejemål.”

Kontakt os

Tobias Nygård Kemp

IT-Rådgiver

tnk@infowise.dk
+45 40424370

Kenneth Rossau

Adm. direktør, Partner

kr@infowise.dk
+45 4080 7030