+45 40 80 70 40

support@infowise.dkBryggeriet Vestfyen A/S

Dygtig samarbejdspartner og hurtig support

”Der er altid en ledig konsulent, som kan hjælpe med specifikke udfordringer. Vi har samtidig en god sparringspartner, som forstår vores overordnede behov, og som hjælper os med at sætte tempoet.”

– Allan Larsen
IT- og vedligeholdelsesassistent hos Bryggeriet Vestfyen

Grundlagt
1885

Placering
Assens, DK

Ydelser
Produktion af læskedrikke, herunder øl, sodavand og mineralvand.

A/S Bryggeriet Vestfyens historie strækker sig over en periode på mere end 130 år. Bryggeriet startede som et lille, lokalt bryggeri med blot et par forskellige øl i sortimentet og levede udelukkende af lokalt salg. Dengang var bryggeriet blot et af mange små, lokale bryggerier i Danmark. I dag er det et af de få selvstændige bryggerier, der er tilbage.

Hvad har Infowise hjulpet med?

Bryggeriet Vestfyen er en kompleks organisation, der takket være smarte skræddersyede IT-løsninger, havde kørt i mange år.

Men IT-chefen, som havde orkestreret det hele, stod til at stoppe. De løsninger, som gennem årene havde båret bryggeriet, kunne hurtigt ende med at blive en hæmsko for bryggeriets digitale ambitioner.

IT-systemerne som var direkte bundet op til produktionen skulle bare køre. Her ville det altså blive nødvendigt at finde en løsning, som ikke ”bare” var en erstatning af hele installationen.

I og med at hjulene skulle skiftes mens bilen kørte, valgte Bryggeriet Vestfyen at starte et samarbejde med Infowise: et lokalforankret fynsk konsulenthus, der kunne levere både sparring og kapacitet.

Første skridt var at danne et overblik over alle kritiske systemer som led under en udløbsdato. Dernæst skulle der laves en plan for hvilke ting der skulle skiftes ud, samt hvornår og hvordan.

Sideløbende blev en række ikke-kritiske systemer opgraderet. Hele domicilet fik blandt andet sikret en bedre Wi-Fi dækning, samtidig med at andre vigtige sikkerhedstiltag blev implementeret.

I dag er Infowise den primære sparringspartner på IT-infrastrukturen hos Bryggeriet Vestfyen. De planer vi i fællesskab har lagt, bliver nu en realitet hos det lokale bryggeri i Assens.

Kontakt os

Tobias Nygård Kemp

IT-Rådgiver

tnk@infowise.dk
+45 40424370

Kenneth Rossau

Adm. direktør, Partner

kr@infowise.dk
+45 4080 7030