Orskov Foods

En troværdig samarbejdspartner

Organisation
Orskov Foods A/S
Branche
Engroshandel med frugt og grøntsager
Grundlagt
1938
Placering
Oure, Sydfyn
Jeg kan godt lide, at vi er dækket af ét firma. Uanset hvad vi skal bruge hjælp til, har Infowiseen ekspert på området
– Laila Johansen
IT-ansvarlig hos Orskov Foods
Organisation
Orskov Foods A/S
Branche
Engroshandel med frugt og grøntsager
Grundlagt
1938
Placering
Oure, Sydfyn
Ydelser
Køber, behandler og sælger frugter, bær, juice og andre sunde produkter til fødevareindustrien og til detail

Hvad hjælper Infowise med?

IT-driftIT-infrastrukturIT-sikkerhed

Tilbage i 2018 blev Infowise kontaktet af Orskov Foods, som havde brug for en teknisk hjælpende hånd, eftersom deres IT-chef var stoppet. Vores systemkonsulent Otto Haue trådte hurtigt til, og fungerede som midlertidig IT-mand for Orskov Foods. Med ugentlige besøg i Ørskov, stod han for en række projekter på deres IT-infrastruktur. Men virksomheden savnede at have en intern tovholder for IT.

Derfor fik de Laila med om bord, som overtog den daglige drift og satte ambitionsniveauet for virksomheden. Laila kom fra en lignende stilling som IT-ansvarlig, og var vant til at koordinere projekter med et eksternt konsulenthus. Med hovedet i den daglige drift, var det vigtigt for Laila at have nogle at sparre med om hvad der er muligt – og hvad der giver mening

Brug for hjælp?
Kontakt vores medarbejder

Vi gør det nemt for dig

Vi kan hjælpe med det hele inklusiv support.
Skriv eller ring til os.

Brug for hjælp?
Kontakt vores medarbejder

Vi gør det nemt for dig

Vi kan hjælpe med det hele inklusiv support.
Skriv eller ring til os.

Kontakt os

Kenn Bach Thomsen
CCO, Partner
Kristian F. Madsen
Studiemedarb./datamatiker
Sigurt Gøtske
Kok
Nuno Nielsen
Systemkonsulent
Tobias Nygård Kemp
IT-Rådgiver
Thomas Rasmussen
TV, DOCSIS og PON Specialist

Lignende cases

Kunder vi også hjælper

Integris Composites
"Vi har fået lokalt ekspertise med hurtig og effektiv service, som forstår vores behov og taler vores sprog. Det har gjort os proaktive og skabt en stabil, tryg platform og en mere sikker fremtid."
Radio Diablo
”Infowise er gode til at forklare os, hvad det er for udfordringer, som vi har omkring os i verden, og pege på, hvordan vi løser dem."
L. P. Madsen Rådgivende Ingeniører
“Vi sparede både penge og fik opgraderet vores it-infrastruktur. Vi har ikke oplevet nogen nedetidsiden Infowise hjalp os med at skifte til ny server. Tingene er løbende blevet lagt om uden at det har generet os på nogen måder."
Regnskab & Administration
”Vores forretning bygger på troværdighed og tillid. Derfor føler vi os forpligtet til at gøre alt hvad vi kan for at sikre vores kunders data. Det er bevæggrunden for det samarbejde, vi har startet med Infowise.”
FKSSlamson
”Jeg står selv for alt hvad der hedder service og vedligehold – og så har jeg Infowise som en hjælpende hånd, når jeg får brug for det.”
Creo Arkitekter
”Da vi indgik et samarbejde med Infowise, stod vi overfor en større opgradering af både hardware og software. Opgradering er blevet gradvist implementeret, og i dag står vi med et it-setup, som vi er meget tilfredse med.”
Reden Odense
”For mig var det vigtigt, at jeg kunne finde en samarbejdspartner, der kunne respektere det sted vi har her. Det er jo lidt unikt – man skal kunne rumme at være her. ”
Bryggeriet Vestfyen
”Der er altid en ledig konsulent, som kan hjælpe med specifikke udfordringer. Vi har samtidig en god sparringspartner, som forstår vores overordnede behov, og som hjælper os med at sætte tempoet.”
Det Grønlandske Hus
"Vores system bestod af en stationær server og arbejdsstationer, og vi havde kun én bruger til Microsoft Teams. Coronaepidemien udfordrede os, men nu kører alle på separate brugere, og alt fungerer som det skal."
Midtfyns Bryghus
"Det trygge og dejlige med vores samarbejde med Infowise er, at vi hos Midtfyns Bryghus slet ikke skal tænke på vores IT-setup eller IT-sikkerhed. Infowise hjælper os nemlig med datasikkerhed, opsætning af computere og sikre cloudløsninger, der effektiviserer vores daglige arbejde. Vi sover roligt om natten, når vi ved, Infowise står for vores datasikkerhed.”
Arkitektfirmaet Arne Birk
“Hvis andre virksomheder kan blive forskånet for at lave de fejl, som vi har lavet før vi kom i mål, ville det glæde mig meget!”

Fjernsupport

Klik på knappen for at downloade fjernsupport

  • Klik og åben programmet “ISL Light Client.exe”
  • Klik “kør”
  • Indtast den kode, som teknikeren giver dig via telefonen, og klik “Opret forbindelse”

Ønsker du at blive kontaktet?

Bliv kontaktet af en af vores specialister, som står klar til at rådgive dig.
Vi kommer gerne og besøger din virksomhed for at blive klogere på jeres behov.