+45 40 80 70 40

support@infowise.dkHAS – HJørring Antenneselskab

INfowise skal levere internet til nordjyder

Hos Infowise har vi armene over hovedet. Vi har nemlig lavet en aftale med HAS – Hjørring Antenneselskab, der er en stor nordjysk antenneforening med over 17.000 medlemmer.

Aftalen med HAS betyder, at Infowise fremadrettet skal bistå HAS med at levere internet til deres mange medlemmer i Hjørring.

Infowise hjælper i forvejen tilsammen mere end 400 virksomheder og antenneforeninger, og nu kan de så tilføje en stor nordjysk kunde på listen.

”Hos Infowise er vi naturligvis stolte over, at en stor antenneforening som HAS fremadrettet har valgt os til at hjælpe dem med deres medlemmers internetløsninger. HAS er en stor forening med mange medlemmer, og det er en stor tillidserklæring, at de har valgt at samarbejde med os. Samtidig ser vi også valget af Infowise som leverandør, som en blåstempling af det hårde arbejde og det høje faglige niveau hos Infowise. Det giver os troen på, at endnu flere antenneforeninger får øjnene op for, at Infowise er en potentiel samarbejdspartner, når der skal leveres internet

– Thomas Hofstedt Nielsen, ISP-rådgiver hos Infowise

Virksomhed
HAS – Hjørring Antenneselskab

Branche
Antenneselskab

Placering
Hjørring, DK

Ydelser 
Forsyning af internet og antennesignal

Hos HAS og formand Kurt Larsen, er der også glæde over det kommende samarbejde.

“Infowise er valgt fordi, de fik os til at føle os trygge ved deres anbefalinger. De lyttede efter vores behov og har peget på løsninger, som netop vi har brug for. De har haft en seriøs og kompetent tilgang til samarbejdet, og så har de konkurrencedygtige priser. Derudover så ved vi, at de i forvejen arbejder med en række antenneforeninger i Danmark, og det gør os kun endnu mere trygge at vide, at vi ikke er de første, der bruger dem på det her felt. Vi glæder os meget til at komme i gang med samarbejdet, og til at rulle det ud til vores medlemmer”

– Kurt Larsen, Formand for HAS 

 

Infowise og HAS begynder implementeringen af internet til HAS’ medlemmer i løbet af efteråret 2023 og den fulde udrulning af internet til små 12.000 medlemmer forventes at være færdig i løbet af foråret 2024.

Kontakt os

Thomas Hofstedt Nielsen

ISP-Rådgiver

thn@infowise.dk
+45 4080 7032

Stig Wulff Christensen

Chef for teknisk afdeling, Partner

swc@infowise.dk
+45 4080 7037