Det Grønlandske Hus

Øget fleksibilitet og sikkerhed med ny IT-løsning

Organisation
Det Grønlandske Hus
Branche
Medlemsorganisation
Grundlagt
1973
Placering
Aarhus C, DK
"Vores system bestod af en stationær server og arbejdsstationer, og vi havde kun én bruger til Microsoft Teams. Coronaepidemien udfordrede os, men nu kører alle på separate brugere, og alt fungerer som det skal."
– Nauja Bianco
Direktør, Nordatlantisk Hus og Det Grønlandske Hus
Organisation
Det Grønlandske Hus
Branche
Medlemsorganisation
Grundlagt
1973
Placering
Aarhus C, DK
Ydelser
Socialt- og uddannelsesfagligt arbejde

Hvad hjælper Infowise med?

IT-driftIT-infrastrukturModern Workplace

Under corona-udfordringerne stod Nordatlantisk Hus og Det Grønlandske Hus over for en anden vigtig udfordring, da Nauja Bianco tiltrådte som direktør i august 2020. Den eksisterende serviceaftale var ved at udløbe, hvilket krævede en opdatering af deres IT-systemer, både hardware og software. Det har også sat skub til den måde, som de arbejder og organiserer sig på.

I den forbindelse blev det hurtigt klart, at der var behov for at kunne arbejde hjemmefra og have bærbare computer den rigtige løsning.

Med det nye set-up kan de knap 20 medarbejdere i Nordatlantisk Hus og Det Grønlandske Hus i Odense tilgå alle systemer via en cloud-baseret løsning, der øger tilgængeligheden, og samtidig har sikkerheden fået en opgradering. Siden åbningen af Nordatlantisk Hus i 2013 er antallet af årlige gæster vokset støt, og det har i sagens natur også stillet øgede krav til administrationen og en teknologi, der skulle følge med udviklingen.

Brug for hjælp?
Kontakt vores medarbejder

Vi gør det nemt for dig

Vi kan hjælpe med det hele inklusiv support.
Skriv eller ring til os.

Brug for hjælp?
Kontakt vores medarbejder

Vi gør det nemt for dig

Vi kan hjælpe med det hele inklusiv support.
Skriv eller ring til os.

Kontakt os

Kenn Bach Thomsen
CCO, Partner
Kristian F. Madsen
Studiemedarb./datamatiker
Sigurt Gøtske
Kok
Nuno Nielsen
Systemkonsulent
Tobias Nygård Kemp
IT-Rådgiver
Thomas Rasmussen
TV, DOCSIS og PON Specialist

Lignende cases

Kunder vi også hjælper

Integris Composites
"Vi har fået lokalt ekspertise med hurtig og effektiv service, som forstår vores behov og taler vores sprog. Det har gjort os proaktive og skabt en stabil, tryg platform og en mere sikker fremtid."
Radio Diablo
”Infowise er gode til at forklare os, hvad det er for udfordringer, som vi har omkring os i verden, og pege på, hvordan vi løser dem."
Orskov Foods
Jeg kan godt lide, at vi er dækket af ét firma. Uanset hvad vi skal bruge hjælp til, har Infowiseen ekspert på området
L. P. Madsen Rådgivende Ingeniører
“Vi sparede både penge og fik opgraderet vores it-infrastruktur. Vi har ikke oplevet nogen nedetidsiden Infowise hjalp os med at skifte til ny server. Tingene er løbende blevet lagt om uden at det har generet os på nogen måder."
Regnskab & Administration
”Vores forretning bygger på troværdighed og tillid. Derfor føler vi os forpligtet til at gøre alt hvad vi kan for at sikre vores kunders data. Det er bevæggrunden for det samarbejde, vi har startet med Infowise.”
FKSSlamson
”Jeg står selv for alt hvad der hedder service og vedligehold – og så har jeg Infowise som en hjælpende hånd, når jeg får brug for det.”
Creo Arkitekter
”Da vi indgik et samarbejde med Infowise, stod vi overfor en større opgradering af både hardware og software. Opgradering er blevet gradvist implementeret, og i dag står vi med et it-setup, som vi er meget tilfredse med.”
Reden Odense
”For mig var det vigtigt, at jeg kunne finde en samarbejdspartner, der kunne respektere det sted vi har her. Det er jo lidt unikt – man skal kunne rumme at være her. ”
Bryggeriet Vestfyen
”Der er altid en ledig konsulent, som kan hjælpe med specifikke udfordringer. Vi har samtidig en god sparringspartner, som forstår vores overordnede behov, og som hjælper os med at sætte tempoet.”
Midtfyns Bryghus
"Det trygge og dejlige med vores samarbejde med Infowise er, at vi hos Midtfyns Bryghus slet ikke skal tænke på vores IT-setup eller IT-sikkerhed. Infowise hjælper os nemlig med datasikkerhed, opsætning af computere og sikre cloudløsninger, der effektiviserer vores daglige arbejde. Vi sover roligt om natten, når vi ved, Infowise står for vores datasikkerhed.”
Arkitektfirmaet Arne Birk
“Hvis andre virksomheder kan blive forskånet for at lave de fejl, som vi har lavet før vi kom i mål, ville det glæde mig meget!”

Kontakt os for en uforpligtende snak