+45 40 80 70 40

support@infowise.dkNAL medienet

Den store beslutning

”Bekvemmelighed og en forventning om at det tekniske er svært at overskue, er den største fjende for antenneforeningens fremtid. Det kræver lidt ildsjæl, og en vision om, hvordan man på bedst mulige vis varetager medlemmernes interesse.”

– Keld Elkrog
Forretningsfører hos NAL Medienet 

NAL Medienet er en af de største fynske antenneforeninger, og valgte for en årrække tilbage, at de selvstændigt ville levere internet til deres medlemmer. Valget medførte dog, at der ville være en lang række tekniske opgaver, som de selv skulle stå for.

Organisation
NAL MedieNet

Branche
Telekommunikation, Antenneforeninger

Grundlagt
1977

Placering
Odense, DK

Ydelser 
Levering af internetsignal, medlemssupport

Hvad har Infowise hjulpet med?

Infowise er i dag samarbejdspartner for NAL Medienet. Vi hjælper antenneforeningen med alt fra hovedstationsarbejde, til udvikling af et større provisionerings- og selvbetjeningsystem.

“Hvis vi kører det som en traditionel forening, overlever vi ikke. Vi er nødt til at være fremme i skoene og på højde med de store spillere, hele tiden”.

NAL Medienet kørte i mange år med et lille system, som sørgede for modemkonfiguration og fungerede som et selvbetjeningssystem for medlemmerne. Men for et par år siden besluttede de sig for at gå sammen med 4 andre antenneforeninger – og Infowise – for at få udviklet et helt nyt system – et komplet provisionerings-, support- og selvbetjeningssystem.

Vores løsningsarkitekt Stig Wulff Christensen har været projektleder for udviklingen af den nye løsning.

”Stig er nok en af de bedste tovholdere, jeg nogensinde har kendt. Aftalerne bliver overholdt, og det er rart at vide, at der altid er styr på projekterne.”

Beslutningen har vist sig at være en stor succes for NAL Medienet og deres medlemmer. Ifølge NAL Medienets forretningsfører, Keld Elkrog-Larsen, har det været medvirkende til at løfte foreningen op på et højere plan.

Selvstændigheden beretter NAL Medienet, som forening, til at være konkurrencedygtig således at man undgår et monopol på internetmarkedet. Det gør foreningen til en vigtig del af lokalsamfundet.

”Hvis vi som forening skal overleve, skal vi yde en kanon service, vi skal være der når medlemmerne har brug for os, sikre en høj oppetid og signalet skal være i orden og leve op til forventningerne.”

NAL Medienet er et godt eksempel på, at det med god vilje, kan betale sig at investere i øget selvstændighed, når det kommer til levering af internet.

Hos Infowise ser vi frem til et forsat tæt samarbejde og udviklingsforløb med NAL Medienet.

– Keld Elkrog
Forretningsfører hos NAL Medienet

Kontakt os

Thomas Hofstedt Nielsen

ISP-Rådgiver

thn@infowise.dk
+45 4080 7032

Stig Wulff Christensen

Chef for teknisk afdeling, Partner

swc@infowise.dk
+45 4080 7037