+45 40 80 70 40

support@infowise.dkCreo Arkitekter

Det gode samarbejde

”Vi oplevede gentagende brud i kontinuitet i de konsulenter vi havde på besøg. Vi savnede en fast konsulent, der kendte vores it-infrastruktur. Derfor skiftede vi til Infowise.”

– Helge Bonde Eriksen
arkitekt og it-ansvarlig hos Creo Arkitekter

Helge Bonde Eriksen er arkitekt og it-ansvarlig hos Creo Arkitekter. Med snart 30 år i tegnestuen, har han set teknologien udvikle sig markant. Creo Arkitekter er en prisvindende Odenseansk arkitektvirksomhed.

Med kontorer i både Århus og København, beskæftiger Creo Arkitekter i dag 50 ansatte, hvoraf størstedelen sidder på hovedkontoret i Odense. Tegnestuen har typisk haft en ekstern konsulent tilknyttet. Men efter et opkøb af deres tidligere it-samarbejdspartner, var tiderne med en fast tilknyttet konsulent forbi. Og deres it-infrastruktur var ved at blive forældet.

Organisation
Creo Arkitekter A/S

Branche
Arkitektvirksomhed

Grundlagt
1945

Placering
Odense, DK

Ydelser 
Design- og faktabaseret arkitektur

Hvad har Infowise hjulpet med?

”Vores økonomichef kiggede på tallene, og det blev besluttet at kigge på markedet efter en ny samarbejdspartner. På trods af et voksende behov, var der stadig ikke et grundlag for at have en fuldtidsansat it-konsulent i huset. Gennem vores netværk, fik vi anbefalet Infowise. “

Der bliver stadig skitseret med blyant i den tidlige projektfase, men det varer aldrig længe, før computerne bliver taget i brug. Store og tunge filer, er en del af hverdagen, når der arbejdes med tegneprogrammer. Derfor skal kontorets it-infrastruktur kunne håndtere store mængder data til mange arbejdsmaskiner samtidigt.

”Da vi indgik et samarbejde med Infowise, stod vi overfor en større opgradering af både hardware og software. Opgradering er blevet gradvist implementeret, og i dag står vi med et it-setup, som vi er meget tilfredse med.”

I dag bruger vores systemkonsulent Otto Haue én dag hver anden uge hos Creo Arkitekter. Der bliver foretaget løbende systemodateringer og vedligehold af it-infrastrukturen. Otto er ligeledes den primære kontaktperson, skulle der opstå akutte tekniske problemer.

”Det er rart at vide, at man hurtigt kan få teknisk assistance, hvis uheldet er ude. […] Og vi foretrækker helt klart en lokal samarbejdspartner, da vi selv er en meget lokal virksomhed.”

– Helge Bonde Eriksen
arkitekt og it-ansvarlig hos Creo Arkitekter

Med mange værdier tilfælles, er vi hos Infowise stolte over vores it-samarbejde med Creo Arkitekter.

Kontakt os

Tobias Nygård Kemp

IT-Rådgiver

tnk@infowise.dk
+45 40424370

Kenneth Rossau

Adm. direktør, Partner

kr@infowise.dk
+45 4080 7030