Få bedre balance mellem arbejde og fritid med Outlook

Få bedre balance mellem arbejde og fritid med Outlook

Den moderne arbejdsdag bliver mere og mere flyvende, og med hjemmekontoret lige ved hånden, kan det være svært at skille arbejde fra fritid.

Microsoft har derfor tilføjet nogle funktioner, der giver et bedre overblik over din arbejdsdag (dette gælder dog kun for Microsoft 365 licenser).

 

Tilføj din personlige kalender til Outlook

Det kan være svært at skulle overskue to kalendere, så nu kan nu tilføje din personlige kalender til Outlook og få overblikket. På samme måde som før, kan du både se kalenderne separat eller i et samlet vindue.

 

Skriv dine e-mails på forhånd (Outlook Live)

Fordi vi er mere og mere online, kommer vi også til at sende og besvare e-mails på skæve tidspunkter. Og det er ikke alle, der kan lade telefonen ligge i tasken, når der kommer en notifikation.

Hjælp derfor dig selv og dine kolleger ved at planlægge e-mails. Det betyder, at du kan skrive e-mailen, når det passer dig og få den sendt på et mere passende tidspunkt, f.eks. næste dag kl. 8.

Under knappen ”Send” kan du trykke ”Send senere”.

Snooze emails til du har tid

Måske modtager du mange e-mails hver dag, der kræver svar eller handling. Det kan være svært at nå det hele på en gang, og når e-mailen først er åbnet, så forsvinder den måske i mængden.

Derfor kan du nu bruge ”snooze” funktionen i Outlook til at udskyde notifikationen på e-mails, du først kan tage stilling til senere. Det betyder, at beskeden lander øverst i bunken igen.

Højreklik på beskeden i Outlook Live eller swipe på Outlook mobile.  

Fik du også læst:


4 råd til god dataskik

4 råd til god dataskik

Persondataloven har gjort det til en naturlighed, at virksomheder har styr på data og adgangen til dem – og det...

læs mere