+45 40 80 70 40

support@infowise.dkSponsor og partnerskaber

En del af det lokale miljø

For Infowise er det vigtigt at være lokalt funderet, støtte op om det lokale og være en del af det lokale miljø – hvad enten det er i Odense eller Svendborg, hvor vi har base. Og vi gør det gennem en lang række sponsorater, partnerskaber og netværksgrupper.

Inspiration gennem netværk

Det er gennem de lokale netværk, netværksmøder, arrangementer og begivenheder, at vi møder vores vigtige netværk, kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde. Det er her, vi bliver inspireret og bliver klogere på kundernes og samarbejdspartneres behov, og her, vi udvikler os som virksomhed og bliver klogere på egen og andres brancher. Når man som sponsor og aktiv i et netværk, gælder det om både at give og tage.

Sammen bliver vi klogere

Vi hos Infowise er klar til at dele ud af vores viden og ekspertise. Til gengæld får vi masser at viden, netværk og fantastiske oplevelser retur, som vi sammen med vores gode kollegaer i Infowise løbende kan dele ud af året rundt. Derfor er sponsorater og partnerskaber vigtige i Infowise.

Netværk vi er medlem af

GOG – VIP Partner

Hos Infowise er vi stolte sponsorer af GOG, og det har vi været i en årrække. Vi føles os rigtig godt tilpas i GOG og GOG-familien. De har et værdisæt, som vi kan identificere os med. For os er det at engagere sig i lokalområdet vigtigt, og derfor er vi også personlig sponsor for Anders Zachariassen.

Se mere om vores samarbejde med GOG i videoen.

Odense Golfklub
– Hovedsponsor

Vi er stolte af at være hovedsponsor for Odense Golfklub, som vi deler lokation med. For Infowise er det vigtigt at være lokalt funderet, og være en aktiv i de erhvervsnetværk, vi er en del af.

Se mere i videoen med vores sponsorat og samarbejde med Odense Golfklub. 

BFST – Partner

Hos Infowise er vi glade for vores partnerskab med Borgerforeningen Svendborg Teater (BFST). Vi er en del af deres erhvervsnetværk, og for os er det vigtigt at være tæt på vores kunder – både virksomheder og foreninger.

Se mere om vores samarbejde med Borgerforeningen Svendborg Teater her i videoen. 

Mød os i netværket

Kenneth Rossau

Adm. direktør, Partner

kr@infowise.dk
+45 4080 7030

Tobias Nygård Kemp

IT-Rådgiver

tnk@infowise.dk
+45 40424370

Thomas Hofstedt Nielsen

ISP-Rådgiver

thn@infowise.dk
+45 4080 7032