+45 40 80 70 40

support@infowise.dkNavneændringer på nogle af Microsofts services

Navneændringer på nogle af Microsofts services

Navneændringer på nogle af Microsofts services trådte i kraft d. 21. april 2020.

Hvad ændrer sig?

Office 365 Business bliver til Microsoft 365 for Business. Herunder kan du se, hvordan de forskellige licenstyper skifter navn.

Hvorfor ændres produktnavnene?

Grundet udbredt forvirring og uoverensstemmelse blandt navnene på produkterne, har Microsoft valgt at ændre dem. Med få justeringer kommer der større sammenhæng mellem produkternes navne og funktioner.

Formålet er at gøre det nemmere at gennemskue, hvilken licens man skal vælge som virksomhed. Her er det naturligvis vores pligt at holde dig opdateret om dette. Husk samtidig, at vi står klar til at svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Forsvinder Office 365-produkterne?

Nej. Office forbliver kernen af Microsoft 365. Her har du på lige fod med før adgang til programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook.

Office har dog fået mange flere funktioner over de seneste år. Det gælder et hav af nye apps, bedre sammenspil mellem produkter, en tilknytning til Microsoft 365 sikkerhedsunivers samt en ny og forbedret brugeroplevelse. Alt dette skal omfavnes bedre med nye navn.

Hvad betyder det for nuværende licenser?

Du skal ikke selv gøre noget. I slutningen af april vil du blot opleve, at licensnavnene bliver opdateret. Alt andet forbliver det samme som før.

Sker der ændringer i priser og features?

Nej. Der kommer, hverken til at ske ændringer i pris eller funktionalitet. Indholdet forbliver det samme – og til samme pris.

Sker der ændringer med Office 365 Enterprise-produkter?

Nej, begge Enterprise-løsninger beholder deres oprindelige navn.

Fik du også læst:


4 råd til god dataskik

4 råd til god dataskik

Persondataloven har gjort det til en naturlighed, at virksomheder har styr på data og adgangen til dem – og det...

læs mere