+45 40 80 70 40

support@infowise.dkMicrosoft 365 Business

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business er en alt-i-en-løsning for dig, der vil have de samme muligheder fra Office 365 Business, men et øget og integreret fokus på IT-sikkerhed, der gør administrationen nemmere.

Hvad er forskellen på Microsoft 365 Business og Office 365 Business Premium?

Hvis man i forvejen benytter Office 365 Business Premium, så er der som udgangspunkt ikke den store forskel for medarbejderne. Til gengæld inkluderer Microsoft 365 Business et ekstra lag sikkerhed og enhedsstyring, der styrker virksomhedens IT-sikkerhed på tværs af personlige og virksomhedsejede enheder.

Skifter man fra et gammelt lokalt servermiljø og de klassiske Microsoft Office produkter, vil forskellen være større.

Tre nøgleord er vigtige i denne sammenhæng: samarbejde, sikkerhed og besparelse.

SAMARBEJDE

For de fleste små og mellemstore virksomheder er et godt samarbejde på tværs af afdelinger, landegrænser eller virksomheder lig med konkurrencedygtighed. På samme måde som med Office 365, kan man arbejde sammen om Office dokumenter og dele projektinformationer med kolleger. Men med Microsoft 365 Business er datasikkerheden i højsæde, bl.a. ved at tilbyde nye muligheder for adgangskontrol.

SIKKERHED

Det kan være svært at overskue, hvad der skal til for at sikre sin virksomhed mod sikkerhedsbrud, trusler og angreb. Svaret kan være Microsoft 365 Business. Man får nemlig nye værktøjer til enhedshåndtering, avanceret trusselsbeskyttelse, samt avancerede analyseværktøjer til forebyggelse og bekæmpelse af cybertrusler.

Microsoft 365 Business inkluderer dog ikke backup. Derfor anbefaler vi, som altid, at man har backup hos en tredjepart for at opnå den optimale sikkerhed.

Hvordan ser jeres sikkerhed ud nu?

BESPARELSE

Cloudbaserede løsninger (som Microsoft 365 og Office 365) giver mening for langt de fleste små- og mellemstore virksomheder. Står I overfor en større opgradering af styresystemer eller gamle Office-installationer, er der tilmed store besparelser at hente. Med Microsoft 365 får man nemlig automatisk adgang til Windows 10 og Office 365-pakken.

TIP! Windows 7 og Office 2010 kan ikke længere sikkerhedsopdateres i 2020.

Netop fordi sikkerheden er tænkt ind i alle produkter, kan man trække på Microsoft’s store viden og mange ressourcer – uden at skulle tilkøbe sikkerhedspakker mv.

 

Med Microsoft 365 Business får du altså:

  • Alle fordelene fra Office 365 Business
  • Bedre beskyttelse mod cyberangreb, f.eks phishing, ransomware, malware og andre avancerede trusler
  • Stærkere datasikkerhed via adgangskontrol, kryptering, automatisk opdagelse af følsomme data, sikkerhedspolitikker og ubegrænset lagring af data i cloud
  • Bedre administration af de enheder, der tilgår virksomhedens data

Se også vores side om Microsoft 365

Fik du også læst:


4 råd til god dataskik

4 råd til god dataskik

Persondataloven har gjort det til en naturlighed, at virksomheder har styr på data og adgangen til dem – og det...

læs mere