+45 40 80 70 40

support@infowise.dkLad os tage en IT-sikkerhedssnak!

Lad os tage en IT-sikkerhedssnak!

Den seneste tid er der kommet et større fokus på IT-sikkerhed og med god grund. Undersøgelser viser, at cyberangreb i gennemsnit koster danske virksomheder ca. 900.000kr årligt – og det er vel at mærke uden, at man medregner det dårlige omdømme, der medfølger i forbindelse med et cyberangreb.

Teknologien omkring os udvikler sig konstant – og hackerne følger med. Samtidig med, at vi i større grad bruger teknologi i vores daglige drift, er det blevet billigere og lettere for enhver at anskaffe værktøjer til at udføre disse cyberangreb.

God IT-sikkerhed har og vil altid være nødvendig. Men emnet er oftest først i fokus når skaden er sket – og så kan det koste virksomheden dyrt at komme på benene igen. I dag handler det om at flytte forretningen fra at lave brandslukning til at have en proaktiv tilgang til IT-sikkerhed.

IT-sikkerhed handler ikke kun om, at have en god firewall og opdateret anti-virus. Det er lige vigtigt at have styr på virksomhedens interne procedurer. Det handler om at forbedre IT-sikkerhedskulturen blandt medarbejderne.

Men der er langt fra intention til handling. Vi vil gerne hjælpe jer på rette vej.

 

Lad os tage en uforpligtende IT-sikkerhedssnak

Vi har erfaret, at mange IT-leverandører ikke nødvendigvis tager højde for sikkerhedspolitikker, eller meddeler deres kunder, når der er nyere eller billigere teknologier på markedet. Vi har haft møder hvor vi ærligt har indrømmet, at der ikke var meget der kunne gøres bedre – men vi har ligeledes haft mange møder, hvor vi fandt muligheder for forbedringer og besparelser.

Derfor kan det være en rigtig god idé at få nye øjne på dit IT-setup. Vi anbefaler at man få gennemgået IT-infrastrukturen mindst én gang årligt – også gerne oftere. Vi tilbyder en uforpligtende snak om jeres IT-sikkerhed, hvor vi gennemgår jeres nuværende IT-løsning samt virksomhedens sikkerhedsprocedurer. Det koster ikke mere end en kop kaffe.

Fik du også læst:


4 råd til god dataskik

4 råd til god dataskik

Persondataloven har gjort det til en naturlighed, at virksomheder har styr på data og adgangen til dem – og det...

læs mere