+45 40 80 70 40

support@infowise.dkErhvervstelefoni

HVAD ER flexfone?

Flexfone er en Cloud telefoniløsning, der samler al din kommunikation i en samlet løsning og nemt integrerer på tværs af enheder: bordtelefon, mobil og Softphone, samt en lang række andre funktioner, som adskiller løsningen fra mange andre.

Flexfone er en dansk virksomhed med mange års erfaring i telebranchen. Omdrejningspunktet for telefoniløsningen hedder Myfone. Myfone kombinerer fleksibiliteten fra mobiltelefoni og funktionaliteten ved en bordtelefon, i én samlet løsning.

Cloudtelefoni med Flexfone
Flexfone til arbejdspladsen

erhvervstelefoni til virksomheder

Flexfone tilbyder et tilpasset telefonsystem med én komplet teleløsning på tværs af 4 platforme.

Lad Flexfone blive en integreret del af jeres hverdag og optimér jeres interne processer.

Det smarte telefonisystem kommer i mange formater, så hvad end du er til bordtelefoni, web-adgang eller via app direkte på din telefon, vil Flexfone tage jeres erhvervstelefoni til et nyt niveau.

FLEXFONE INTEGREREt MED MICROSOFT TEAMS

Brug Teams-klienten som en softphone til at modtage og foretage opkald til både kolleger og eksterne kontakter. Du bestemmer selv, hvilket af dine telefonnumre Teams-klienten skal ringe ud med.

Desuden kan du nu få din online Myfone platform vist direkte i din Teams-klient via Flexfones egen Myfone app til Teams. Her har du alle dine funktioner fra Myfone lettilgængelige.

Det er muligt at vælge, hvilke medarbejdere, der kan tilgå Flexfone i Teams, så licensen ikke skal tilrettes for alle brugere i virksomheden. Med Flexfone er det nemt at skalere op og ned for forbruget – alt efter behov.

 

Flexfone teleløsning til erhverv

Vi er eksperter i Erhvervstelefoni

Infowise er certificeret forhandler og rådgiver i Flexfone.

Vi synes nemlig, at erhvervstelefoni skal være enkelt, brugervenligt og omkostningseffektivt. Netop de tre ord omfavner Flexfones teleløsning

Vi tager meget gerne en snak med dig om din virksomheds behov og finder den rette løsning.

Har du spørgsmål til Flexfone? 

Så kontakt Tobias eller Thomas

Tobias Kemp

Tobias Nygård Kemp

IT-Rådgiver

tnk@infowise.dk
+45 4042 4370

Thomas H. Nielsen

Thomas Hofstedt Nielsen

ISP-Rådgiver

thn@infowise.dk
+45 4080 7032

Virksomheder vi hjælper