+45 40 80 70 40

support@infowise.dkFå let styr på medarbejdernes mail-signaturer

Få let styr på medarbejdernes mail-signaturer

Sommeren nærmer sig, og det betyder, at kunder og samarbejdspartnere måske skal have lidt andre oplysninger omkring kontaktformerne de kommende uger.

Og det er et af de mange tilfælde, hvor den centraliserede styring af virksomhedens email-signaturer i Microsoft 365 for alvor kommer til sin ret.

Med en centralt styret tilføjelse til virksomhedens mails, sikrer du, at vigtige oplysninger om lukketider, ferier, helligdage eller kommende events bliver tilføjet i udgående mails, også selvom den ansatte skulle glemme det.

På samme måde skal de ansatte heller ikke hjælpe til med at få alt udskiftet, hvis der skiftes farve på virksomhedens logo.

Microsoft har lavet en udmærket – og meget enkel video – om, hvordan du fører projektet ud i livet.  Du finder guiden lige her (åbner i nyt vindue): 

Kort fortalt får alle mails fra virksomheden påklistret den ønskede autosignatur, og I praksis betyder det, at den ansatte fremover kun skal tænke på at få sit eget navn, telefonnummer og email skrevet rigtigt ind i autosignaturen – resten kan ændres centralt, hver gang der er brug for det.

Et eksempel kunne være som følger, hvor brugerens eget bidrag står over stjernerne, mens virksomhedens tilføjelse først bliver “klistret på” mailen efter afsendelse. (Den enkelte afsender vil i praksis ikke se denne tilføjelse, med mindre mailen kommer retur som et led i et svar):

(Den personlige del)

De bedste hilsener
Ann-Kathrine Grønlykke Glue
Kunde- og servicekoordinator 
tlf.: +45 4080 7036
mail: agg@infowise.dk

****

(Den påklistrede del)
Vi holder åbent på kontoret hele sommeren, men på grund af ferietiden kan enkelte medarbejdere selvfølgelig være bortrejst. Tøv endelig ikke med at kontakte os på hovednummeret eller på nedenstående mail, hvis du savner svar fra os.
God sommer!
Telefon: 40 80 70 40

Fik du også læst:


4 råd til god dataskik

4 råd til god dataskik

Persondataloven har gjort det til en naturlighed, at virksomheder har styr på data og adgangen til dem – og det...

læs mere