+45 40 80 70 40

support@infowise.dkTenCate Advanced Armour A/S

Hurtig, effektiv og lokal service

“Vi har fået et lokalt eksperthus med hurtig og effektiv service, der formår at møde os i øjenhøjde og tydeliggør vores behov i et sprog som virksomheden forstår. Det har gjort os proaktive, givet os en stabil og tryg platform, samt en sikrere fremtid.”

– Helle Specht
Adm. Direktør hos TenCate Advanced Armour

Grundlagt
2007

Placering
Vissenbjerg, DK

Ydelser 
Produktion af lette kompositmaterialer til militær og politi

Hvad har Infowise hjulpet med?

TenCate er en multinational virksomhed, som udvikler og producerer kompositmaterialer, moduler og systemer til blandt andet militær og politi. Missionen er at beskytte mennesker og deres respektive arbejdsmiljøer (f.eks. i form af personlig beskyttelse og materialer til militært forsvar). Sikkerhed er altafgørende i TenCates arbejde. Større krav udefra blev sammen med det forværrede trusselbillede derfor afgørende for valget af samarbejdspartner.

TenCate søgte en lokal it-leverandør, der kunne sikre tryghed, nærvær og hurtig service, samt sikkerhedsgodkendte teknikere, som kan levere ekspertise og avancerede it-løsninger i øjenhøjde.

TenCate har længe haft et stærkt drifts- og sikkerhedssamarbejde med Infowise. TenCate har udvidet samarbejdet og gjort Infowise til det europæiske støtteselskab. Infowise varetager dermed daglig drift, opdatering og vedligehold af infrastruktur, og ikke mindst it-sikkerheden, som er fundamentet for det hele.

TenCate har tre faste teknikere tilknyttet, som alle er sikkerhedsgodkendte hos Forsvarets efterretningstjeneste. Jan agerer fast støttefunktion i driften en gang om ugen i Danmark, mens Steffen og Michael er inde over sikkerheden i den franske afdeling. Derudover har TenCate en 24/7 supportaftale, hvis behovet skulle opstå.

Kontakt os

Tobias Nygård Kemp

IT-Rådgiver

tnk@infowise.dk
+45 40424370

Kenneth Rossau

Adm. direktør, Partner

kr@infowise.dk
+45 4080 7030