TenCate Advanced Armour

Infowise er it-driftspartner og it-leverandør for TenCate Advanced Armour

Infowise har lavet it-tilstandsrapport og sikkerhedsanalyse for TenCate, samt hjulpet med at strømline TenCates infrastruktur. Infowise er nu TenCates samarbejdspartner, når det kommer til planlægning, implementering og daglig it-drift.

TenCate er kompleks – både organisatorisk og installationsmæssigt – og får ugentligt besøg af en af vores teknikere. Infowise har 3 faste teknikere tilknyttet, som alle er sikkerhedsgodkendte af F.E. (Forsvarets efterretningstjeneste).

”Hos TenCate har vi fokus på at udvikle produkter og forbedre vores produktionsprocesser under hensyntagen til et højt sikkerhedsniveau.

 

Dette har betydet, at vi har haft brug for en proaktiv samarbejdspartner som Infowise. En samarbejdspartner der har den rigtige blanding af it-sikkerhed og forretningsudvikling.

 

Vores faste teknikere Michael, Jan og Mikkel er alle meget imødekommende og initiativtagende. De har alle tre en meget respektfuld tilgang til deres arbejde. Teknikerne har forskellige kompetencer, og deler alle en fælles interesse for optimering og sikkerhed.

 

Dette gør Infowise til en vigtig del af vores forretningsudvikling.”

 

– Helle Specht, adm. Direktør hos TenCate Advanced Armour

Firmanavn
TenCate Advanced Armour A/S

Branche
Produktion af gummi- og plastprodukter.

Grundlagt
2007

Placering
Vissenbjerg, DK

Ydelser 
Produktion af lette kompositmaterialer til militær og politi

Besøg hjemmeside