+45 40 80 70 40

support@infowise.dkRegnskab & administration

En hjælpende hånd i ny og næ

Hos FKSSlamson har vi taget et bevidst valg om at have al vores it-infrastruktur in-house. Vi er af den overbevisning, at det giver den største kontrol, både teknisk og økonomisk.”

– Jan Hauervig Jørgensen,
it-administrator hos FKSSlamson

FKSSlamson (tidl. Fyns Kloak Service) var Danmarks første kloakvirksomhed til at udvikle tv-vogne, der med tv-inspektioner kunne fortælle om kloakkens tilstand. En banebrydende innovation, som for alvor sikrede virksomhedens plads i branchen. I dag beskæftiger virksomheden 160 medarbejdere i hele Danmark.

Organisation
FKSSlamson A/S

Branche
Vand & kloak

Grundlagt
1954

Placering
Odense, DK

Ydelser 
Opsamling og behandling af spildevand

Hvad har Infowise hjulpet med?

”Som den eneste it-ansvarlige, står jeg for alt det tekniske i hele virksomheden. Jeg sørger for installationen af alt hardware og software i vores vogne og i vores administration. Jeg har blandt andet lige installeret infrastrukturen på vores nye kontor i Gredstedbro.”

Vognene kører i dag rundt med infoskærme, der forbinder til hovedkontoret i Odense, hvilket gør ordrestyring og tidsregistrering nem og overskuelig.

FKSSlamson har digitale ambitioner som bliver realiseret. Men virksomheden har samtidig en klar overbevisning om, at man ikke skal ændre på noget, der virker.

”Jeg står selv for alt hvad der hedder service og vedligehold – og så har jeg Infowise som en hjælpende hånd, når jeg får brug for det.”

Infowise har hjulpet FKSSlamson med større implementeringsopgaver og løbende opgradering af it-infrastrukturen, heriblandt deres in-house server-setup.

Vores systemkonsulent Mikkel besøger hver måned FKSSlamson og hjælper med alt fra forebyggende arbejde, til større projekter.

”Jeg har haft gode oplevelser med Infowise gennem årene. Det er altid nemt at få fat på dem, når behovet viser sig.”

– Jan Hauervig Jørgensen,
it-administrator hos FKSSlamson

Jan klarer det meste selv, men vi står altid til rådighed, uanset om det er rådgivning, implementering eller en hjælpende hånd. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med FKSSlamson!

Kontakt os

Tobias Nygård Kemp

IT-Rådgiver

tnk@infowise.dk
+45 40424370

Kenneth Rossau

Adm. direktør, Partner

kr@infowise.dk
+45 4080 7030