NAL Medienet logo

”Stig er nok en af de bedste tovholdere, jeg nogensinde har kendt. Aftalerne bliver overholdt, og det er rart at vide, at der altid er styr på projekterne.”

– Keld Elkrog
Forretningsfører, NAL Medienet

kalnetlogo1

“Jeg kan også godt lide den flade struktur hos Infowise – man kan ringe direkte og få løst de problemer, man har. Det er en stor fordel, at man ikke bliver et nummer i telefonkøen.”

– Per Theisen
Forretningsfører hos Korup Antennelaug

  • Vi er rigtig glade for det.

    Erik Sen Bestyrelsesformand, NAL Medienet

Uanset om jeres forening er stor eller lille, er der mange fordele ved selv at stå for levering af internet til foreningens medlemmer.

✓ Behold ejerskabet og kontrollen
✓ Bevar foreningens indflydelse og eksistensberettigelse
✓ Tilbyd bedre priser, flere produkter og en bedre support
✓ Undgå lange bindingsperioder
✓ Fasthold foreningens medlemmer og ånd

Stå selv for internettet.

I de senere år har der været en tendens til at danskerne fravælger deres tv-pakke. I 2015 havde 93 procent af danskerne en tv-pakke – i 2018 er det kun ca. 85 procent. Udviklingen forstærkes af, at der er større frihed og flere penge at spare for medlemmerne ved at skifte til streamingtjenester, som nu også leveres direkte af tv-stationerne.

Da tv-signalet altid har været antenneforeningens primære eksistensgrundlag, er det nu vigtigt, at foreningen genopfinder sig selv, så medlemmerne ikke forsvinder, når tv-pakken fravælges eller nedprioriteres.

Vi ser mange antenneforeninger som tror, at de er nødsaget til at entrere med store leverandører, for at kunne klare eventuelle investeringer i hovedstation eller anlæg.

Realiteten er, at der er et stor overskud at hente, ved selv at stå for internettet. Det giver samtidig en større økonomisk fleksibilitet og frihed, som giver plads til løbende opgradering af jeres infrastruktur.

Den betaling som antenneforeningen modtager fra leverandørerne for brugen af kabelnettet, er en brøkdel af hvad leverandørens fortjeneste er.

Selv når driftsomkostningerne er medregnet.

Kontakt os

Bliv ringet op

Vi har hjulpet mange antenneforeninger

Vi er et it-konsulenthus fyldt med erfaring fra antennebranchen, og vi har fulgt den teknologiske udvikling meget nøje. I dag er vi totalleverandører af internet og tv-signal for antenneforeninger i hele Danmark.

→ Rådgivning og planlægning
→ Installation og projektledelse
→ Internet, e-mail, IP-telefoni og TV
→ Teknisk drift af netværk, CMTS, firewall, server og TV headend
→ Beredskab og overvågning døgnet rundt, 365 dage om året
→ Returvejsovervågning samt vedligeholdelse og opgradering af anlæg
→ Provisionering-, support- og selvbetjeningsystem
→ Medlemssupport – også i weekenden
→ Reklamemateriale til nuværende såvel som fremtidige medlemmer

Med Infowise som samarbejdspartner kan I være sikre på, at jeres forening beholder den fulde kontrol.

Vi ved, at beslutningsprocessen i bestyrelsen kan være lang. Derfor tager vi gerne en tidlig og uforpligtende snak om fremtiden i jeres antenneforening.

Vi klarer det tekniske

I styrer foreningen