Antennebranchens udvikling

I de senere år har der været en tendens til at danskerne fravælger deres tv-pakke. I 2015 havde 93 procent af danskerne en tv-pakke – i 2018 er det kun ca. 85 procent. Udviklingen forstærkes af, at der er større frihed og flere penge at spare for medlemmerne ved at skifte til streamingtjenester, som nu også leveres direkte af tv-stationerne.

Da tv-signalet altid har været antenneforeningens primære eksistensgrundlag, er det nu vigtigt, at foreningen genopfinder sig selv, så medlemmerne ikke forsvinder, når tv-pakken fravælges eller nedprioriteres.

Vi ser mange antenneforeninger som tror, at de er nødsaget til at entrere med store leverandører, for at kunne klare eventuelle investeringer i hovedstation eller anlæg. Realiteten er, at der er et stor overskud at hente, ved selv at stå for internettet. Det giver samtidig en større økonomisk fleksibilitet og frihed, som giver plads til løbende opgradering af jeres infrastruktur.

Den betaling som antenneforeningen modtager fra leverandørerne for brugen af kabelnettet, er en brøkdel af hvad leverandørens fortjeneste er.

Selv når driftsomkostningerne er medregnet.

✓ Behold ejerskabet og kontrollen
✓ Bevar foreningens indflydelse og eksistensberettigelse
✓ Tilbyd bedre priser, flere produkter og en bedre support
✓ Undgå lange bindingsperioder
✓ Fasthold foreningens medlemmer og ånd

Vi klarer det tekniske

I styrer foreningen

Teamet

Cases

kalnetlogo1

“Jeg kan også godt lide den flade struktur hos Infowise – man kan ringe direkte og få løst de problemer, man har. Det er en stor fordel, at man ikke bliver et nummer i telefonkøen.”

– Per Theisen
Forretningsfører hos Korup Antennelaug

NAL Medienet logo

”Stig er nok en af de bedste tovholdere, jeg nogensinde har kendt. Aftalerne bliver overholdt, og det er rart at vide, at der altid er styr på projekterne.”

– Keld Elkrog
Forretningsfører, NAL Medienet

Vi har hjulpet mange antenneforeninger

Infowise har dyb og bred erfaring med at drive en antenneforening. Vi har været i branchen siden 2005 og kender til alle de systemer som er nødvendige for at drive internettet og TV signalet hos en antenneforening. Infowise har det samlede ansvar for driften alle døgnets 24 timer.

Mange antenneforeninger overlader hele ansvaret til en af de store spillere på markedet og går dermed glip af en stor fortjeneste, som kunne komme alle medlemmer til gode ved lavere priser, bedre produkter og bedre service.

I fremtiden bliver alle services hentet via internettet – også fjernsynsprogrammer. Og der er ikke længe til, at det sker. Derfor er det vigtig for antenneforeninger at kunne tilbyde sine medlemmer et internet af højeste kvalitet til en god pris.

Det er her, Infowise kommer ind i billedet. Vi hjælper med alt det tekniske, men antenneforeningen beholder ejerskabet og sin selvstændighed.

Vi er et it-konsulenthus fyldt med erfaring fra antennebranchen, og vi har fulgt den teknologiske udvikling meget nøje. I dag er vi totalleverandører af internet og tv-signal for antenneforeninger i hele Danmark.

→ Rådgivning og planlægning
→ Installation og projektledelse
→ Internet, e-mail, IP-telefoni og TV
→ Teknisk drift af netværk, CMTS, firewall, server og TV headend
→ Beredskab og overvågning døgnet rundt, 365 dage om året
→ Returvejsovervågning samt vedligeholdelse og opgradering af anlæg
→ Provisionering-, support- og selvbetjeningsystem
→ Medlemssupport – også i weekenden
→ Reklamemateriale til nuværende såvel som fremtidige medlemmer

Vi leverer også modems

  • Technicolor CGA 2121, Docsis 3.0: 24×8 kanaler, Router, telefoni og Wifi
  • Technicolor CGA4233, Docsis 3.1 og Docsis 3.0: 32×8 kanaler, Router, telefoni og Wifi
  • Technicolor TC4400, Docsis 3.1 og Docsis 3.0: 32×8 kanaler, Bridge modem

 

  • Arris CM3200, Docsis 3.0: 32×8 kanaler, Bridge modem
  • Arris TG2492, Docsis 3.0: 24×8 kanaler, Router, telefoni og Wifi
  • Arris TG3442, Docsis 3.1 og Docsis 3.0: 32×8 kanaler, Router, telefoni og Wifi