+45 40 80 70 40

support@infowise.dk



IT-sikkerhed: ting vi hører, som ikke giver mening

IT-sikkerhed: ting vi hører, som ikke giver mening

IT-sikkerhed er sjældent i fokus i små virksomheder. Ofte fordi man, at det ikke er nødvendigt. Det er, i vores øjne, særdeles problematisk, da næsten halvdelen rammes af cyberangreb.

Vær proaktiv og fang problemerne i opløbet

Vi anbefaler Microsoft 365 Business som løsning. Man kommer ikke helt i mål, men man gør det langt nemmere at takle sikkerhedsdilemmaet.

Her er nogle af de indvendinger, vi hører:

1. Små virksomheder bliver ikke ramt

Jo. Næsten halvdelen af alle cyberangreb er faktisk målrettet mindre virksomheder. Og når de er ramt, går mange konkurs som følge af angrebet.

Microsoft 365 Business giver den nødvendige beskyttelse, med en omfattende og pålidelig sikkerhedsløsning til beskyttelse mod trusler målrettet e-mails, enheder og brugere. Det skal være nemt – især for medarbejderne.

2. Det er for kompliceret

IT-sikkerhed ér kompliceret, men selv uden en intern IT-afdeling er der hjælp at hente. I dag har små virksomheder adgang til omfattende sikkerhedsløsninger ved blot få klik.

Vi anbefaler dog at have et samarbejde med en Microsoft-partner, som ved hvor man skal skrue, for at få mest for pengene (da økonomi ofte er et springende punkt).

Microsoft 365 Business leverer en platform, som kan tilpasses virksomhedens reelle sikkerhedsbehov, uden at det koster kassen.

3. Det er for dyrt

Ikke nødvendigvis. Microsoft 365 Business reducerer de samlede omkostninger, da behovet for adskillige værktøjer elimineres. Dette reducerer omkostninger til vedligehold og administration.

Og vigtigst af alt, kan man skrue op og ned for antallet af brugere efter behov. Her undgår man altså langvarige licenser og spildtid, som i stedet kan bruges på forretningen.

4. Det er ikke en forretningsprioritet

Mindre virksomheder, der beskæftiger sig med kundeoplysninger (hvilket er stort set alle), har nøjagtig samme ansvar for at sikre data, som større virksomheder.

Der er et helt generelt behov for øget fokus på datasikkerheden. Mere end noget andet, burde det være en del af den overordnede strategi.

Forvent at blive ramt – og forbered jer derefter. 

Vil du vide mere om Microsoft 365 Business?

Fik du også læst:


4 råd til god dataskik

4 råd til god dataskik

Persondataloven har gjort det til en naturlighed, at virksomheder har styr på data og adgangen til dem – og det...

læs mere