En god it-infrastruktur betyder ro i maven.

En it-samarbejdspartner, som forstår dine behov.

IT-DRIFT

Hos Infowise er it-drift en kernekompetence.
Vi har mange års erfaring, som dagligt kommer vores kunder til gode. Ved at samarbejde med Infowise kan virksomheden fokusere på forretningens kerneopgaver.

Som kunde hos Infowise får du en let, fleksibel og uformel adgang til ressourcer, hvad enten det drejer sig om hotline, indkøb af hardware, rådgivning eller sparring.

En aftale med Infowise giver ro og tryghed i dagligdagen både for medarbejdere og ledelse.

CLOUD & HOSTING

Mange virksomheder overvejer hvorledes deres brug af it kan optimeres – både i forhold til økonomi og i forhold til at understøtte forretningen. At flytte sin it eller dele heraf til skyen er en stor beslutning, og noget som mange virksomheder overvejer.

Infowise hjælper med denne opgave, så den rigtige løsning vælges, og overgangen bliver så smidig som muligt, uden at omkostningerne løber løbsk.

Vi samarbejder dedikeret med Microsoft og benytter Office 365 og Azure i vores løsninger og i vores egen virksomhed.

NETVÆRK

Netværket er fundamentet for kommunikation i enhver virksomhed. Derfor er det fuldstændig afgørende, at det fungerer optimalt, og at det sikres på bedst mulige måde.

Infowise har en unik erfaring med rådgivning, design og implementering af solide netværksløsninger, som kan følge med udviklingen.

Vi benytter markedsledende kvalitetsprodukter i vores løsninger, og vi er eksperter i firewall, switch og trådløst netværk.

SIKKERHED

Sikkerhed er et must for alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi vejleder omkring sikkerheds niveau, sikkerhedspolitik, backup, beredskab og hvordan virksomheden kommer tilbage til normal hverdag, hvis skaden sker og  virksomheden rammes af virus- eller hackerangreb.

Vi sikrer implementering af alle de nødvendige værktøjer og procedurer.

RÅDGIVNING

Infowise henvender sig til alle brancher og virksomheder uanset størrelsen.

Sammen med vores kunder går vi et spadestik dybere og fokuserer på de tværgående processer, så nye it-løsninger passer optimalt ind i virksomhedens forretning.

Vi er med hele vejen både før, under og efter projekterne. Vores mål er, at gøre os fortjent til, at blive virksomhedens betroede sparringspartner på it-området.

UDVIKLING

Nogle gange passer it-systemerne ikke til virksomhedens arbejdsgange, eller også kan de bare ikke snakke sammen.

Vores udviklingsafdeling kan hjælpe med at lave integration mellem de forskellige systemer eller med at tilføje ekstra funktionalitet.

Det er også muligt at få udviklet systemer som er 100% kundetilpasset.

Lær mere om hvordan vi arbejder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.