Vores sociale ansvar

Vores sociale ansvar

Vores sociale ansvar

Udvikling Assens har tildelt mærket ’Social Ansvarlig 2019’ til 36 fynske virksomheder. Mærket gives til virksomheder som gør en ekstra indsats, i forhold til uddannelse, integration og medarbejdere. Det hele foregik til foreningens årlige nytårskur i Arena Assens.

Infowise var blandt de virksomheder, som fik mærket. Vi er meget stolte over at modtage denne pris.

Med det sagt, er det for os lidt en no-brainer. Vi er et konsulenthus med mange typer mennesker – og vi ved at forskelle er med til at styrke os alle. Nogle er naturligt udadvendte, andre er ikke. Nogle er stærke rent logisk, og andre mestrer det at følge hjertet.

Alle mennesker har potentiale for at bidrage, så længe de befinder sig i det rette miljø – og får en chance.

Når man giver, får man igen

Når der bliver snakket om mangel på arbejdskraft, peger vi på de stigende ledighedstal. Det handler nemlig om at tage chancer og investere tid i mennesker. Infowise har et tæt samarbejde med Odense Kommune og Syddansk Universitet. Vi har (og har haft) mange praktikanter, studentermedhjælpere – både fra kommunen, specialskoler og universitetet.

Hos Infowise er vi dybt engageret i det fynske erhvervsliv. Derfor vi er medlem af en række erhvervsforeninger, heriblandt Udvikling Assens. Med sine 409 medlemmer er foreningen med til at styrke det fynske erhvervsliv, og kan varmt anbefales.

For os er det sociale ansvar en del af vores DNA. Mange tak til Udvikling Assens for tildelingen af deres Social Ansvarlig-mærke anno 2019.

Læs artikel på Fyens.dk eller læs mere om ’Social Ansvarlig’-mærket på Udvikling Assens hjemmeside.

Fik du også læst:


4 råd til god dataskik

4 råd til god dataskik

Persondataloven har gjort det til en naturlighed, at virksomheder har styr på data og adgangen til dem – og det...

læs mere