+45 40 80 70 40

support@infowise.dkReden Odense

Fra kinabog til Cloud

”For mange år siden blev vores administrative arbejde dokumenteret i en kinabog. Så fik vi en computer, som vi delte. I dag er vi mange medarbejdere og frivillige i huset, som alle har forskellige opgaver.”

– Mette Guul
Centerleder for Reden Odense

På bare seks år er Reden Odense, som arbejder med socialt udsatte kvinder, vokset fra et par medarbejdere, til at have en større medarbejderstab med både vikarer og frivillige.

Organisation
Reden Odense

Branche
Pleje- og omsorgstjenester

Grundlagt
1990

Placering
Odense, DK

Ydelser 
Socialt arbejde for udsatte kvinder

Hvad har Infowise hjulpet med?

 

Den nye persondatalov har imidlertid skærpet kravene for behandlingen af følsomme og fortrolige persondata. Som centerleder for en organisation i vokseværk, havde Mette et behov for en ny it-samarbejdspartner.

”For mig var det vigtigt, at jeg kunne finde en samarbejdspartner, der kunne respektere det sted vi har her.  Det er jo lidt unikt – man skal kunne rumme at være her. ”

Infowise hjalp Reden Odense med at få skabt et overblik. Alle dokumenter og filer blev flyttet over i SharePoint. Nye mail-konti blev oprettet og strømlinet i Office 365.

Samtidig fik Reden Odense klarlagt processerne for intern og ekstern deling af personfølsomme data. Kontorets trådløse internet fik en opgradering for at sikre administrationens og brugernes sikkerhed. Al data er samtidig sikret med en backupløsning.

”I dag kan hele medarbejderstaben tilgå dokumenter og filer på mobil og fra enhver computer – hvilket både kan være en god og en dårlig ting. Jeg ser det som en god ting. Det har nemlig sørget for, at vi kan arbejde når vi skal, uanset hvor vi befinder os. Det har skabt stor værdi for os.”

Med SharePoint og Office 365 kan Mette, som centerleder, være helt sikker på at tingene foregår ordentligt og i overensstemmelse med persondataloven.

 

”Tålmodighed og ærlighed kendetegner det samarbejde vi har haft med Infowise.”

Med stor respekt for deres sociale indsats, ser vi frem til et fortsat godt it-samarbejde med Reden Odense.

Kontakt os

Tobias Nygård Kemp

IT-Rådgiver

tnk@infowise.dk
+45 40424370

Kenneth Rossau

Adm. direktør, Partner

kr@infowise.dk
+45 4080 7030