Konsulenter (Microsoft og Netværk) – Odense og Svendborg

Er du den nye kollega som har lyst til at blive en del af Infowise?

Infowise er en teknisk drevet og orienteret virksomhed præget af vækst og ambitioner. Infowise har fra start oplevet en yderst positiv udvikling og stigende efterspørgsel for vores løsninger og ydelser. Som følge heraf har vi brug for flere konsulenter til at indgå i vores team at kompetente og servicemindede medarbejdere. Infowise har afdelinger i Odense og Svendborg – der søges konsulenter til begge afdelinger.

Vi søger både konsulenter som ønsker at arbejde med Microsoft teknologierne M365 og Azure, men også netværkskonsulenter som har interessen for firewall, LAN og WAN samt Wi-Fi. Det kan være kandidater som ønsker at arbejde i begge verdner men også kandidater der ønsker specialisere sig mere inden for ét af de to områder – Microsoft eller Netværk.

Jobbeskrivelse

Infowise rådgiver, designer og implementerer infrastrukturløsninger i hele landet. Vores kompetencer omkring it-infrastruktur dækker bl.a.:

 • It-sikkerhed
 • Cloud – Microsoft Azure og Microsoft 365
 • Netværksprodukter – Cisco Classic og Meraki m.fl.
 • Fysiske server, storagemiljøer og Microsoft classic produkterne
 • Virtualisering og serverkonsolidering
 • Klient håndtering

Vi driver løsninger lokalt hos kunde, rent i skyen samt hybride installationer.

Som systemkonsulent indgår du i vores tekniske team og dine opgaver vil bestå i implementering af nye infrastrukturløsninger samt drift og vedligehold af bestående installationer.

Kandidaten

I dit arbejde vil du få rig mulighed for at indfri dine høje tekniske ambitioner samt udnyttelse af dine nuværende erfaringer. Du skal trives i en branche hvor markedet til oftest er hektisk og uforudsigeligt, og du forstår, hvad der er forretningskritisk for kunden og behersker evnen til at indgå i direkte dialog med kunden – både teknisk og forretningsmæssigt.

Desuden har du følgende kvalifikationer:

 • Er teknisk liderlig
 • Du besidder en relevant teknisk baggrund og erfaring.
 • Du er serviceminded og imødekommende.
 • Er robust og helhedsorienteret.
 • Er i stand til samarbejde i et team.
 • Er nytænkende og kan være sparringspartner for kolleger og kunder.
 • Du er fagligt meget ambitiøs og brænder for de muligheder, som ligger i jobbet.
 • Du sætter pris på en yderst uformel tone præget af gensidig faglig og menneskelig respekt.

Det er essentielt at du brænder 100% for teknologi samt at du kan se dig selv tydeligt i vores kultur der bygger på værdierne – kundeorienteret, kollegial og kompetent.

 

Om Infowise

Infowise er en virksomhed præget af vækst og ambitioner og det har vores dygtige folk en stor fortjeneste i.

Vi har fra start oplevet en yderst positiv udvikling og stigende efterspørgsel for vores løsninger og ydelser.

Infowise rådgiver, designer og implementerer infrastrukturløsninger med IT-sikkerhed altid som fokusområde. Vi arbejder med Cloud – Microsoft Azure og Microsoft 365, Fysiske server, storagemiljøer og Microsoft Classic produkterne, Virtualisering og serverkonsolidering, Cisco netværksprodukter – Classic og Meraki mm.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere har de optimale rammer for at       udvikle og udfordre sig selv fagligt. Medarbejderen spiller en helt central rolle hos Infowise, hvilket naturligt afspejler sig i at vi altid tilstræber at skabe de optimale rammer for vores ansatte fagligt og socialt.

 Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse forhandles på et attraktivt niveau i forhold til dine kvalifikationer.

Send ansøgning

Ansøgningerne med relevante oplysninger sendes snarest til kr@infowise.dk, og behandles naturligt fuldt fortroligt. Samtaler vil blive afholdt løbende og jobbene besættes så snart de rigtige kandidater er fundet. Spørgsmål i forbindelse med jobbet kan stilles til Kenneth Rossau på kr@infowise.dk eller telefon 40807030.

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed?

Adresse

Hollufgårds Allé 8-10, 5220 Odense SØ