IT-strategi

Det  er vigtigt med en strategisk tilgang

Digitaliseringen har tvunget det danske erhverv ud i ny (og mere) teknologi. Derfor er det vigtigt med en strategisk tilgang. En it-strategi kan ikke stå alene: få det optimale udbytte ved at basere din it-strategi på virksomhedens mål og værdier. 

En it-strategi er en overordnet plan for, hvordan virksomhedens skal prioritere investeringer i it-løsninger uden at gå på kompromis med driften. Strategien kan dog ikke stå alene: det kræver om intelligent fordeling af ressourcer, for at sikre det optimale udbytte.

Vi hjælper typisk vores kunder igennem disse trin, når de skal udarbejde (og udleve) en it-strategi. Det betyder, at man sparer på alle punkter, selv hvis du har en anden it-samarbejdspartner i forvejen.

Du skal altså have en it-strategi for at kunne:

  • Træffe intelligente og rettidige beslutninger i harmoni med forretningsmålene
  • Vide, hvad du gør, hvis du bliver ramt af nedbrud og angreb
  • Opsætte konkrete it-sikkerhedsregler til hele organisationen
  • Skabe et overblik så man kan se, hvor systemerne halter bagud

Infowise har erfaring med at hjælpe små produktionsvirksomheder med at optimere deres allerede fastlagte it-strategi. Vi har desuden hjulpet en af Danmarks største detailkæder med at udarbejde en it-strategi helt fra bunden. Det handler om dine behov.

Strategien er et vigtigt værktøj, som skaber en klar forbindelse mellem it-systemer, it-infrastruktur og forretningsmål.

Den forankrer din digitaliseringsproces, og sikrer, at du hele tiden kan følge med i udviklingen.

Uden at gå på kompromis med virksomhedens værdier og arbejdsprocesser, hjælper vi dig i mål med dine digitale ambitioner.

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed?

Adresse

Hollufgårds Allé 8-10, 5200 Odense SØ