IP-Telefoni med Flexphone

Hvad er flexphone?

Pålidelig, brugervenlig og effektiv telefoniløsning

 

Flexfone er en Cloud telefoniløsning, der samler al din kommunikation i en samlet løsning og nemt integrerer på tværs af enheder: bordtelefon, mobil og Softphone, samt en lang række andre funktioner, som adskiller løsningen fra mange andre.

Flexfone er en dansk virksomhed med mange års erfaring i telebranchen. Omdrejningspunktet for telefoniløsningen hedder Myfone. Myfone kombinerer fleksibiliteten fra mobiltelefoni og funktionaliteten ved en bordtelefon, i én samlet løsning.

Flexfone integrerer med Microsoft Teams

Brug Teams-klienten som en softphone til at modtage og foretage opkald til både kolleger og eksterne kontakter. Du bestemmer selv, hvilket af dine telefonnumre Teams-klienten skal ringe ud med.

Desuden kan du nu få din online Myfone platform vist direkte i din Teams-klient via Flexfones egen Myfone app til Teams. Her har du alle dine funktioner fra Myfone lettilgængelige.

Det er muligt at vælge, hvilke medarbejdere, der kan tilgå Flexfone i Teams, så licensen ikke skal tilrettes for alle brugere i virksomheden. Med Flexfone er det nemt at skalere op og ned for forbruget – alt efter behov.

Med FLEXPHONE får du

Telefoni overalt

Med Myfone er jeres telefoni samlet online og i en app til mobil, så du altid har alle funktioner lige ved hånden.

Stærk integration

Flexfones telefoni er integreret med Microsoft Teams, og du kan derfor lade alle dine opkald foregå her. Med Teams egen softphone, kan du let ringe og modtage dine opkald fra både kolleger og eksterne kontakter.

Bordtelefon, mobil og Softphone

Myfone kombinerer fleksibiliteten fra mobiltelefoni og funktionaliteten ved en bordtelefon i én samlet løsning.

Vil du vide mere om FLEXPHONE?

Vil du vide mere om FLEXPHONE?