Hvad er Microsoft 365 Business?

 In Microsoft

Microsoft 365 Business tilbyder en enkel, integreret teknologiløsning, der er udviklet til virksomheder i vækst. Det giver dine medarbejdere mulighed for at kommunikere, samarbejde og udføre deres arbejde på tværs – og beskytter data udenom kompleks it-administration eller dyrt udstyr.

Hvad er forskellen på Microsoft 365 Business og Office 365 Business Premium?

Microsoft 365 Business giver dig samme muligheder som Office 365 Business Premium – og mere til. Microsoft 365 Business inkluderer nemlig et ekstra lag sikkerhed og enhedsstyring, der styrker virksomhedens datasikkerhed på tværs af personlige og virksomhedsejede enheder.

Det er en alt-i-en løsning, som gør det nemmere for dig, fordi der tages udgangspunkt i en arbejdsplads i konstant forandring. Tre kodeord er vigtige her: samarbejde, fornyelse og sikkerhed.

Samarbejde

For de fleste små og mellemstore virksomheder er et godt samarbejde på tværs af afdelinger, landegrænser eller virksomheder lig med konkurrencedygtighed. Og det gode samarbejde blandt medarbejdere kræver den rette løsning.

Med Microsoft 365 Business bliver det nemmere at arbejde sammen om Office dokumenter og dele projektinformationer – uden at gå op kompromis med datasikkerheden.

Fornyelse

Cloud-baserede løsninger (som M365 og O365) giver mening for langt de fleste små og mellemstore virksomheder. Mere sikkerhed og højere produktivitet for mindre penge.

Og der er endnu mere at spare… Med Microsoft 365 Business får man automatisk adgang til Windows 10 og Office 365 med integreret sikkerhed.

TIP! Windows 7 og Office 2010 kan ikke længere sikkerhedsopdateres i år 2020.

Sikkerhed

Det kan være svært at overskue, hvad der helt præcist skal til for at sikre sin virksomhed mod sikkerhedsbrud, trusler og angreb. Med Microsoft 365 får man ny teknologi med avanceret (data)sikkerhed og en simplere sikkerhedsstrategi, der giver mening for den enkelte virksomhed.

Brug for en sikkerhedsanalyse?

Fordele ved Microsoft 365 Business

  • Du får alle fordelene fra Office 365 Business og mere til
  • Bedre beskyttelse mod cyberangreb, f.eks phishing, ransomware, malware og andre avancerede trusler.
  • Stærkere datasikkerhed via adgangskontrol, kryptering, automatisk opdagelse af følsomme data, sikkerhedspolitikker og ubegrænset lagring af data i cloud.
  • Større kontrol over sikkerheden omkring de enheder, der tilgår virksomhedens data.

Se også vores side om Microsoft 365

Var disse oplysninger nyttige?

Seneste artikler