Erfaren softwareudvikler

Er du vores nye kollega? Vi søger en erfaren softwareudvikler

Infowise er en virksomhed præget af vækst og ambitioner. Infowise har fra start i 2015 oplevet en yderst positiv udvikling og stigende efterspørgsel for vores løsninger og ydelser. Som følge heraf har vi brug for en erfaren og gerne lidt nørdet softwareudvikler til vores udviklingsteam. Gerne med stort teknisk flair og forståelse.

Jobbeskrivelse

Vi er et it-konsulenthus med nogle af Danmarks bedste teknikere på kabelområdet, hvad end det handler om CMTS, CCAP, TV-headend, modemkonfiguration og meget mere. Vi følger den teknologiske udvikling meget nøje, og tilbyder i dag internet og tv-signal i verdensklasse til antenne- og boligforeninger landet over. Ligeledes har vi til dette segment egen udvikling af flere forskellige produkter hvortil vi nu skal bruge yderligere ressourcer til vores udviklingsteam. Jobbet som udvikler vil primært bestå af følgende

 • Udvikling og test af forskellige softwareløsninger
 • Drift og videreudvikling af bestående løsninger
 • Opsætning af fysiske og virtuelle miljøer baseret på Linux og Microsoft
 • Software arkitektur og dokumentation

Kandidaten

I dit arbejde vil du få rig mulighed for at indfri dine høje tekniske ambitioner, få lov til at nørde samt udnytte dine nuværende erfaringer. Du skal kunne trives i en branche hvor markedet oftest er hektisk og uforudsigeligt, og du forstår, hvad der er forretningskritisk for kunden og behersker evnen til at indgå i direkte dialog med kunden.

Endvidere har du følgende kvalifikationer:

 • Erfaren programmør
 • Frontendudvikling (Angular, TypeScript, CSS)
 • Backendudvikling (PHP)
 • SQL
 • REST API
 • GitHub
 • Linux

Det er essentielt at du kan se dig selv tydeligt i vores kultur der bygger på værdierne: kundeorienteret, kollegial og kompetent.

Ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte:

Stig Wulff Christensen på tlf.: 40807037.

Ansøgninger med relevante oplysninger sendes til: Job@infowise.dk, og behandles fuldt fortroligt. Samtaler vil blive afholdt løbende

Løn og ansættelse forhandles på et attraktivt niveau i forhold til dine kvalifikationer.

Om Infowise

Virksomheden blev grundlagt i 2014 og beskæftiger i dag 24 ansatte.

Vi lægger vægt på et godt samarbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere har de optimale rammer for at udvikle og udfordre sig selv fagligt.

Medarbejderen spiller en helt central rolle hos Infowise, hvilket naturligt afspejler sig i at vi altid tilstræber os, at skabe de optimale rammer for medarbejderne, både fagligt og socialt.

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed?

Adresse

Hollufgårds Allé 8-10, 5200 Odense SØ

Invitation til receptionInfowise har åbnet afdeling i Svendborg

Da vores engagement er vokset betydeligt på Sydfyn har vi åbnet en afdeling på havnen i Svendborg.