Polysan A/S

Den digitale produktion

”Da vi ledte efter en ny it-samarbejdspartner, kontaktede vi flere konsulenthuse. Men Microsoft-produkterne koster jo det samme – så for os handlede det om tillid og gode relationer.”

– Henrik Kelm, Technical Manager & COO hos Polysan A/S

Siden Polysan blev stiftet i 1978, har virksomheden været under konstant udvikling, både kulturelt såvel som teknologisk. Arbejdspladsen er gået fra at have et meget traditionelt hierarki, til at være baseret på frihed under ansvar.

 

Ligeledes har virksomheden haft en klar målsætning om at blive digitaliseret. Processerne skal optimeres til fordel for medarbejdere og bundlinje. Henrik står i spidsen for virksomhedens løbende digitale transformation, og med mange års erfaring med it-systemer, vidste han at det hele kunne gøres endnu hurtigere og smartere.

Virksomhed
Polysan A/S

Branche
Betonproduktion

Grundlagt
1978

Placering
Broby, DK

Ydelser 
Produktion af polymerbeton

Hvad har Infowise hjulpet med?

”I Polysan har vi klare ambitioner om, hvor vi gerne vil hen, sådan rent teknisk. Det er simpelthen en nødvendighed med en digitaliseret produktion, hvis vi skal forblive konkurrencedygtige.”

I denne fase af implementeringen af deres digitale strategi, har Polysan haft fokus på det administrative. De kørte med en ældre Office 2010, som ikke var blevet opgraderet i årevis. Dokumenterne blev delt i Dropbox, uden et overblik over, hvem der havde adgang til hvad. Regnskabssystemet var hostet i et gammelt setup, og havde ikke ændret sig i mange år. Kontorets firewall var forældet.

Der blev forventningsafstemt og projektet blev sat i gang.

”Infowise er en vigtig medspiller i vores digitale ambitioner. Jeg tror på, at virksomheder er skabt af de mennesker som arbejder der. Derfor er det vigtigt med en god mavefornemmelse, når man vælger samarbejdspartner.”

I dag foregår alt administrativt dokumentarbejde i Office 365. Regnskabssystemet ligger nu ’i skyen’ med Microsoft Azure. Netværkstrafikken er sikret bag en firewall med Cisco Meraki. Alle dokumenter er synkroniseret ned på krypterede harddiske. Dette sikrer en genkendelig arbejdsproces, samtidig med, at alt er sikret.

”Jeg vil sige, at ærlighed kendetegner det samarbejde, vi har haft med Infowise. Jeg har arbejdet med it i mange år, men når noget gik galt, fik jeg her at vide præcis hvorfor. Alle kan forholde sig til ærlig snak.”

Som en del af deres digitale transformation, ser vi frem til et fortsat godt samarbejde med Polysan A/S.

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed?

Adresse

Hollufgårds Allé 8-10, 5220 Odense SØ