Henry Jensen A/S

Langvarigt samarbejde og ærlige meninger

“Når man ringer til support, er det en stemme man kender. Man behøver ikke at sige, hvor man ringer fra. Det fungerer nærmest upåklageligt.”

– Halldór Stefánsson
konstruktionsingeniør og adm. direktør hos Henry Jensen A/S

Siden sin spæde start i 1979, er Henry Jensen A/S blevet næsten fire gange større. I starten stod de selv for it-drift og vedligehold, men i takt med at virksomhedens voksede, gav det bedre mening at outsource det til en ekstern leverandør.

Virksomhed
Henry Jensen A/S

Grundlagt
1979

Placering
Odense, DK

Ydelser 
Konstruktion, rådgivning og ingeniørarbejde

Hvad har Infowise hjulpet med?

Ingeniørvirksomheden er enormt afhængige af oppetiden på deres servere, fordi størstedelen af medarbejderne dagligt arbejder med tunge tegneprojekter. Går serveren ned, stopper arbejdet. Derfor er det et krav, at tingene virker. Kommunikation er en anden vigtig faktor, og derfor skal mailsystemet også altid fungere.

For Henry Jensen A/S er det vigtigt med en lokal leverandør, som kan forstå sig på tunge data og sikre oppetiden.

“Vi har sjældent problemer med nedbrud, og så har vi en aftale med Infowise om 4 timers respons, men i praksis er det nok nærmere en halv time. Når vi ringer, så er de her meget hurtigt.”

– Halldór Stefánsson
konstruktionsingeniør og adm. direktør hos Henry Jensen A/S

Henry Jensen A/S var tidligere kunde i det daværende Dansupport, som efter flere opkøb endte under et andet navn. Mange konsulenterne fra Dansupport er dog i dag hos Infowise. Halldór og resten af Henry Jensen A/S får derfor hjælp af selv samme konsulentteam som dengang.

Infowise varetager i dag al vedligeholdelse, firewall, overvågning af it-systemer, samt it-support. Desuden har vi hjulpet med at flytte mailserver over i Office 365 og delvist implementeret cloud hosting (med Microsoft Azure), så de kan tilgå filer og mail uanset hvor de befinder sig.

Den store datamængde fra ingeniørerne egner sig dog ikke til fuldbyrdet cloud hosting, og virksomheden er derfor endt med en hybridløsning, som har det bedste fra begge verdener.

Henry Jensen A/S har to faste teknikere tilknyttet, som begge har et indgående kendskab til it-systemerne og som løbende giver deres ærlige mening om muligheder og besparelser.

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed?

Adresse

Hollufgårds Allé 8-10, 5220 Odense SØ