Regnskab & administration

Datasikkerhed som topprioritet

”Vores forretning bygger på troværdighed og tillid. Derfor føler vi os forpligtet til at gøre alt hvad vi kan for at sikre vores kunders data. Det er bevæggrunden for det samarbejde, vi har startet med Infowise.”

– Henrik Berg Svendsen
medejer hos Regnskab & Administration ApS

Regnskab & Administration, beliggende i Brenderup på Fyn, har udviklet sig eksponentielt siden deres start i 2011. Virksomheden er vokset uden en reel markedsførings- eller salgsindsats. Deres kunder har nemlig spredt ordet for dem, og det må betyde, at de efterlever deres motto: “Så er økonomi til at forstå”.

Virksomhed
Regnskab & Administration

Branche
Kontor- og teletjenester

Grundlagt
2011

Placering
Brenderup, DK

Ydelser 
Administrationsserviceydelser

Hvad har Infowise hjulpet med?

”Digitaliseringen er mulighedernes land. Og det er helt essentielt, at it-sikkerhed og god dataskik er indtænkt helt fra starten, når der introduceres nye teknologier.”

Infowise har hjulpet Regnskab & Administration med at komme væk fra den lokale server. Alt er blevet samlet i Office 365. Flytningen giver en større datasikkerhed og gør det lettere at styre, hvem der har adgang til hvad.

”For os handler digitaliseringen også om fleksibilitet i arbejdsprocesserne. Vi vil eksempelvis gerne, at vores medarbejdere har frirum i deres hverdag. De skal kunne planlægge deres arbejde, så det passer bedst ind i deres liv. Og det betyder, at de også skal have mulighed for at arbejde hjemmefra. Derfor skal de have værktøjer som gør dette muligt.”

Men det nye system kom ikke uden problemer. Hos Regnskab & Adminidstration havde alle medarbejderne altid arbejdet med dokumenter direkte på filserveren – og med SharePoint skulle de som udgangspunkt pludselig bruge en browser, for at tilgå filerne. Den nye arbejdsproces, koblet med langsomme load-tider, skabte hurtig en stor frustration over det nye system.

Problemerne blev dog løst. Alle arbejdsmaskinerne er nu krypteret og alle relevante arbejdsfiler er synkroniseret ned på selve harddisken. Dette giver en nemmere (og genkendelig) arbejdsproces, uden på nogen måde at give køb på datasikkerheden. Der bliver ligeledes lavet konstant backup af alt det udførte arbejde.

”Vi skal gøre alt hvad vi kan for at sikre vores forretning – og vores kunders data. Hvis vi undlader det, er der stor risiko for, at det går galt på et tidspunkt. Det ville for os være det samme som at være ligeglade – og vi er alt andet end ligeglade.”

Med Bitlocker (krypering af harddiske), mailkryptering og to-faktor godkendelse, betyder det også, at hvis en computer skulle blive stjålet eller forsvinde, så er ingen skade sket. Med Office 365 og Azure Active Directory er alt gemt, og man kan nøjes med at logge ind på en ny pc, og fortsætte der, hvor man slap.

”I dag står jeg med en stærkere forretning end før projektet. Det giver ro og sikkerhed. Jeg ved at ingen kundeinformation falder i forkerte hænder, og Office 365 har givet os nye muligheder. Både internt i virksomheden og i vores samarbejde med kunderne.”

– Henrik Berg Svendsen
medejer hos Regnskab & Administration ApS

Hos Infowise er vi stolte over vores samarbejde med Regnskab & Administration. Deres værdisæt skinner klart igennem i både overvejelser, beslutninger og handlinger.

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed?

Adresse

Hollufgårds Allé 8-10, 5200 Odense SØ