Amstrup & Baggesen Entreprise A/S

Nye systemer kræver uddannelse og tilvænning

“Det kan være svært at ændre kulturen. Systemet skal kunne understøtte kulturen. Ellers bliver det besværligt.”

– Ib Nørager Rasmussen, CFO, Amstrup & Baggesen Entreprise A/S

Amstrup & Baggesen Entreprise A/S er en kompleks organisation med næsten 60 års erfaring inden for byggebranchen. For 10 år siden flyttede de lokation og fik nye servere, og valgte Infowise som leverandør. Det var vigtigt, at det var et lokalt it-firma med hurtig responstid.

Hos Amstrup & Baggesen Entreprise A/S, er det vigtigt, at alle i virksomheden har nem adgang til de nyeste dokumenter og arbejdsfiler fra blandt andet tegnestuen. Derfor er oppetiden altafgørende.

I virksomheden har man oparbejdet et system igennem 30 år, hvor man manuelt kategoriserer indhold efter sager. Der er ca. 100 sager årligt og med en database, som går 20 år tilbage, er der mange ting at holde styr på. Struktur og tilgængelighed er essentielt, offline såvel som online.

 

Organisation
Amstrup & Baggesen Entreprise A/S

Grundlagt
1960

Placering
Odense, DK

Ydelser 
Erhvervs- og boligbyggeri, renovering, entreprise og udvikling

Hvad har Infowise hjulpet med?

Infowise varetager som udgangspunkt al it-drift og support. Amstrup & Baggesen Entreprise A/S har løbende vedligehold og får derfor månedligt en fast tekniker på besøg.

Infowise hjælper desuden med overvågning, beredskab, mailscanning og daglig backup.

I starten var der dog problemer med forventningsafstemningen: et forsøg på at implementere en cloud-baseret løsning (SharePoint) for at øge tilgængeligheden for medarbejderne, samt opnå bedre redundans, fejlede. Det resulterede i langsomme responstider, fordi medarbejderne ikke var klar til forandringen.

“Det er ingen hemmelighed, at byggebranchen altid har været et uland, rent teknologisk. Der er dog sket meget på området det seneste år og det vil de næste år være et ‘must’, at man følger med den hurtige teknologiudvikling som kommer til byggebranchen nu. Jeg har indset, at det er et farligt område at spare på, for hvis tingene er nede, går arbejdet i stå.”Amstrup & Baggesen Entreprise A/S har derfor i dag en hybridløsning, hvor de har noget data liggende på egen server, og resten i skyen.

Hos Infowise ser vi frem til et fortsat godt samarbejde med Amstrup & Baggesen Entreprise A/S.

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed?

Adresse

Hollufgårds Allé 8-10, 5220 Odense SØ