4 blogs som gør dig skarp til Office 365

 In Microsoft

Office 365 er fyldt med funktioner og muligheder, lige fra de gængse værktøjer som Word og Excel, og til skjulte – men smarte – funktioner som er dybt begravet i SharePoint. Ikke nok med det, så bliver alle værktøjer løbende opdateret. Det kan være svært at følge med. Vi har samlet en liste over de Office 365 blogs som vi følger her hos Infowise, så du også kan få glæde af dem.

 

 

#1 SharePoint Maven (engelsk)

Hvis I bruger SharePoint, er det nærmest en nødvendighed at kende denne side. SharePoint Maven dykker dybt ned i alle hjørner og kroge af SharePoint og Groups, forklarer integrationen mellem de to, og hjælper dig med at forstå hvordan tingene hænger sammen ’behind the scenes’.

Artiklerne er skrevet i et letforståeligt sprog (hvis du altså kan læse engelsk) og med et glimt i øjet. Her har du mange timers læsning foran dig.

Besøg SharePoint Maven.

#2 Practical365 (engelsk)

Practical365 er en Office 365 blog, som er anderledes, mere teknisk og dækker hele Office 365. Mange af deres artikler har et ’how-to’ toneleje, der trin for trin viser dig, hvordan du laver alt fra vedligehold til overvågning. Og selvom vi er storforbrugere af Office 365, og kender det rigtig godt, lærer vi stadig fra tid til anden, takket være Practical365.

På Practical365’s hjemmeside finder du også konkrete løsningsforslag I tilfælde af nedbrud eller brud på it-sikkerheden, hvor blandt andet artiklen “Remediating account breaches in Office 365” er et pragtfuldt eksempel på dette.

Besøg Practical365.

 

#3 Microsoft 365 (dansk)

Microsoft har på deres egen hjemmesiden en blog, hvor de løbende skriver om nye funktioner og værktøjer i 365-universet. Der er meget brugbar viden – direkte fra kilde – som ofte også forklarer hvorfor de gør, det de gør. Det kan være med til at give et andet perspektiv.

Nogle af artiklerne er dog mere sælger-snak, end det er brugbar viden. Vi ved jo alle, at det ikke altid er ’supersmart og ligetil’ i den virkelige verden.

Besøg Microsoft.

#4 AvePoint Blog (engelsk)

Har du nogensinde hørt om – eller brugt – Microsoft Flow? Hvad med Delve? Forms? Der findes mange fede værktøjer i Office 365. Avepoint er en vaskeægte Office 365 blog, som gennemgår og forklarer fordele og ulemper ved mange af Microsofts værktøjer. Den minder lidt om Practical365, men mere vinklet i det organisatoriske, og koblet med den tekniske know-how.

Besøg AvePoint Blog.

 

Bonus: Microsoft 365 Roadmap

Hvis du er mere interesseret i, hvor 365-universet er på vej hen, og hvilke nye funktioner der er på vej, er Microsoft’s egen Roadmap lige noget for dig.

Her deler Microsoft helt konkret deres planer for fremtiden, hvad de udvikler, og hvad de har udgivet.

Se Microsoft’s Roadmap.

 

Office 365 er en del af Microsoft 365-pakken. Læs mere om alle funktioner i Microsoft 365 her.

Var disse oplysninger nyttige?

Seneste indlæg