Rådgivning og løsningsdesign

Vi går et spadestik dybere

Infowise henvender sig til alle brancher og virksomheder uanset størrelsen. Sammen med vores kunder går vi et spadestik dybere og fokuserer på de tværgående processer, så nye it-løsninger passer optimalt ind i virksomhedens forretning. Vi er med hele vejen – både før, under og efter projekterne.

Vi har erfaring og kompetence

Infowise-teamet består af erfarne og professionelle rådgivere inden for it – og virksomhedsrådgivning. Vi har alle stor faglig ekspertise, som vi har opnået gennem mange år i branchen og gennem en stor mængde relevante projekter. Vi har den rette uddannelse, de rette certificeringer, og vi deltager løbende i relevante vidensgrupper. Vi forstår de komplekse it-termer, men taler i et klart, forretningsorienteret sprog. Vi er løsningsorienterede, og vi har altid kunden i fokus – det er det vigtigste for os. Vores erfaring betyder, at vi hurtigt kan forstå virksomhedens potentielle udfordringer. Vi har et bredt netværk, og derfor er vi i stand til at søge den rette inspiration hos de bedst kvalificerede leverandører.

For os er det afgørende at være fleksible, sådan så vi hele tiden kan tilpasse vores rådgivning efter kundens krav, ønsker og behov. Vi kender it-branchen, og vi hjælper din virksomhed med at finde de helt rigtige værktøjer til at opnå effektive forbedringer.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for it-projektledelse. Vi sender gerne information om projektlederne, og du er altid velkommen til at tage en uformel snak med os om dine udfordringer og behov.

Gert Christiansen

Løsningsarkitekt
Tlf. +45 40807035
gc@infowise.dk