Prøv din egen Microsoft Office 365 – gratis og uforpligtende

Gert Christiansen
Office 365 Infrastruktur

O365freeTrail

A

Vi hjælpe dig i gang!

Send blot en mail til

Gertgc@infowise.dk

 

Office 365 indeholder alle de velkendte Office-programmer.

Office prog_2

Få en komplet, installeret Office-oplevelse på tværs af pc, Mac, Windows-tablets, iPad® og Android-tablets samt de fleste mobile enheder. Hver bruger kan installere Office på 5 pc’er eller Mac-computere, 5 tablets (Windows, iPad og Android) og 5 telefoner.

Office understøtter pc’er og Windows-tablets, der kører Windows 7 eller nyere, samt Macs, der kører Mac OS X 10.6 eller nyere. Office til iPad kan installeres på iPads med version 7 eller nyere. Office til Android kan installeres på tablets med Android KitKat version 4.4 eller nyere

Arbejd overalt, når du har brug for det

Tag dit kontor med dig overalt. Med alle de velkendte Office-programmer i skyen er du fleksibel, og kan arbejde uanset hvor du befinder dig. Du har adgang til alle programmerne, hvor end du er.

E-mail- og kalender-synkronisering

Med Office 365 kan du give adgang til virksomhedens mail, fildeling og onlinemøder, uden at du går på kompromis med sikkerheden.

Brug professionel mail med en righoldig og velkendt Outlook-brugergrænseflade, som du kan få adgang til fra skrivebordet eller fra en webbrowser ved hjælp af Outlook Web App. Få en postkasse på 50 GB pr. bruger, og send vedhæftede filer på op til 25 MB.

Online fillagring og -deling med OneDrive

Bedre samarbejde. Med online fildeling kan dine medarbejdere samarbejde på tværs af afdelinger og virksomhedsprogrammer, hvor end de sidder.

Online møder, Chat, Status m.m.

Vær vært for onlinemøder med lyd og video ved hjælp af skærmdeling med et enkelt klik og HD-videokonferencer. Chat med dine kollegaer, eller vis din aktuelle status, så kollegaer kan se om du er tilgængelig.