Microsoft Lync bliver til “Skype for business”!

Gert Christiansen
Office 365 Kommunikation

Skype_Lync

Spændende nyhed fra Microsoft, som vi her viderebringer i danske oversættelse:

“I første halvdel af 2015 vil Lync blive Skype for Business, med en ny brugeroplevelse, ny server udgivelse, og opdateringer til tjenesten i Office 365. Skype for Business drager fordel af styrkerne ved begge produkter. Slutbrugerne får en velkendt Skype oplevelse, der er så lige så nem at bruge på arbejdet, som det er hjemme. Virksomheder opnår forbindelse ind i et netværk med flere hundrede millioner Skype-brugere over hele verden. Og kan samtidig levere sikre, pålidelige, højkvalitets kommunikation til deres organisationer.

Denne udgivelse starter en kaskade af nye funktioner, der vil blive leveret i løbet af de næste 12-18 måneder – innovationer som Broadcast Meetings til store præsentationer, IM og MeetNow i Office Grupper, oversættelsesservice og Enterprise telefoni i Office 365. Rebrandingen og de nye kundeoplevelser bliver annonceret nu for at opbygge en forventning og give kunderne tid til at lære om de nye muligheder og planlægge implementering. Denne meddelelse giver også partnere, mulighed for at opbygge ydelser omkring disse nye muligheder.”

Hos Infowise bruger vi både Lync og Skype sammen med Office 365, så vi kan give vores kunder kvalificeret rådgivning.

Det bliver spændende at følge udviklingen på området, og vi glæder os til at hjælpe vores kunder med at vurdere og implementere de nye mulighederne.