Om os

Infowise er din sparringspartner mellem forretning og it

Vores virksomhed bygger på fire søjler:

  • Forretning
  • Information
  • Kommunikation
  • Infrastruktur

Alle med tværgående sparring, råd og vejledning til fælles.

Når din virksomhed skifter retning, så kontakt Infowise. Vi har stor erfaring med at forstå, hvad der driver virksomheder ud i forandringer, og hvad det kan betyde for it-miljøet. Hos Infowise binder vi forretning og it sammen.

Hvad kan Infowise tilbyde?

Infowise tilbyder rådgivning inden for it-strategi, it-løsninger og it-drift. Infowise vil være den virksomhed, du ringer til, hvis du mangler rådgivning og sparring med hensyn til it – det skal være en lige så stor selvfølge som det, at du ringer til din advokat, hvis du mangler juridisk rådgivning.

Vores helt store speciale er it-løsninger til forsyningsindustrien, men Infowise henvender sig til alle brancher og alle størrelser virksomheder. Sammen med kunden går vi et spadestik dybere og fokuserer på de tværgående processer, sådan så nye it-løsninger passer optimalt ind i virksomhedens forretning. Vi er med hele vejen – både før, under og efter projekterne.

Vores erfaring betyder, at vi hurtigt kan forstå virksomhedens potentielle udfordringer, og vi er i stand til at søge den rette inspiration hos de rigtige leverandører. Vi forstår de komplekse it-termer, men taler i et klart, forretningsorienteret sprog.

Infowise - Vi er din sparringspartner mellem forretning og IT

Sådan arbejder Infowise

Vi har alle stor faglig ekspertise, som vi har opnået gennem mange år i branchen og gennem en stor mængde relevante projekter. Vi har den rette uddannelse, de rette certificeringer og vi deltager løbende i relevante vidensgrupper. Vi har vores meningers mod, og vi taler i et tydeligt sprog. Vi er løsningsorienterede, og vi har altid kunden i fokus – det er det vigtigste.

  • Vi er fleksible, og vi tilpasser kontrakterne efter kundens krav, ønsker og behov
  • Vi forstår det komplicerede og gør det simpelt.
  • Vi samarbejder med vores omfattende netværk og vælger de mest kvalificerede til opgaven.

Kontakt teamet bag Infowise.

Du kan også se mere på vores LinkedIn side her.