Implementering og drift

Kernekompetencen hos Infowise

Implementering og drift er kernekompetencen hos Infowise. Stort set alle medarbejdere har arbejdet mere eller mindre med dette område gennem deres karriere. Samlet dækker vi alle områder både bredt og dybt.

Vi har erfaring fra utallige projekter og er vant til at arbejde med kunder, som forventer at deres it-installation altid kører.

Vores kunder forventer, at vi implementerer systemer, som er sikret mod nedbrud så godt, som det er muligt. Og skulle der opstå, forventer de, at vi får det løst med det samme, hvad enten det rammer mange eller kun en enkelt medarbejder.

Vi håndterer alle brancher og alle kundestørrelser

Infowise er ikke kun rådgiver. Vi er klar til at smøge ærmerne op og tage ansvar for hele projektforløbet. Vi er alle konsulenter med stor praktisk erfaring fra mange gennemførte projekter. Og vi ved, hvad der skal til på både proces/projekt siden og på den tekniske side, for at projekterne bliver gennemført til alles tilfredshed.

Vi er vant til at håndtere både store og små it-infrastrukturopgaver. Design, prissætning, indkøb, implementering og efterfølgende drift. Der er nem og uformel adgang til vores tekniske ressourcer, men typisk løses efterfølgende problemer i vores kompetente og effektive hotline.

Gert Christiansen

Løsningsarkitekt
Tlf. +45 40807035
gc@infowise.dk