Få overskuelig og stabil Meraki it-netværksløsning til din virksomhed

Gert Christiansen
Aktuelt Infrastruktur

Et netværk kræver opmærksomhed. Det er dog ikke alle virksomheder, som har mulighed for at give det den opmærksomhed, som det kræver. En Meraki netværksløsning er nem at administrere, så der er plads til at fokusere på virksomhedens opgaver.

Meraki blev opkøbt af Cisco i oktober 2013 for svimlende 1.2 milliader dollars. Grunden til opkøbet var, at Meraki havde en stor viden indenfor cloudbaseret netværksteknologi en teknologi, som Cisco manglede. Meraki er Ciscos cloud-baserede netværksløsning, som kræver meget lidt vedligeholdelse fra administrators side, da Meraki leveres som en service, hvor der købes licenser til.
På den måde vil netværket automatisk blive opdateret, kontrolleret, styret og vedligeholdt fra centralt hold. Derfor er det et netværk, som er nemmere at håndtere. Selvom Meraki styres fra en server “i skyen”, vil virksomheden altid bevare kontrollen over netværket.

Det giver nye muligheder for virksomheden, da det nu er muligt at kunne holde overblik over internettrafikken i virksomheden og brugen af netværket.
Det betyder også, at virksomheden hurtigere vil kunne spore en virusangrebet computer og finde frem til, hvor mange der evt. er ramt, og derved hurtigere komme angrebet til livs. Meraki giver mere sikkerhed, stabil drift og bedre kontrol af hastighed. Det hele vises på det overskuelige dashboard, som Meraki leverer med.

Infowise har en stor viden omkring netværk og produkter fra Cisco, og derfor er det naturligt at indlemme Merakis produktlinje i vores sortiment.

Infowises løsningsforslag med Meraki indeholder komponenter til at håndtere hele netværket, herunder switche, firewall og trådløs access punkter. Alle komponenter kan konfigureres, overvåges og opdateres via en central ”management konsol”, som både virksomheden og Infowise kan have adgang til. Denne adgang kan uden videre gives videre til 3. part, hvis samarbejdet ophører.

Kontakt Gert Christiansen på tlf. 40807035 eller via mail gc@infowise.dk, hvis du ønsker mere information om Meraki-netværksløsningen.
Læs mere om Meraki her