Forsyning

Infowise har stor erfaring indenfor forsyningsområdet

Infowise tilbyder rådgivning inden for it-strategi, it-løsninger og it-drift.

Vores helt store speciale er it-løsninger til forsyningsindustrien, men Infowise henvender sig til alle brancher og virksomheder uanset størrelsen. Sammen med vores kunder går vi et spadestik dybere og fokuserer på de tværgående processer, så nye it-løsninger passer optimalt ind i virksomhedens forretning. Vi er med hele vejen – både før, under og efter projekterne.

Vores erfaring betyder, at vi hurtigt forstår de udfordringer, som virksomheder kan komme ud for. Vi forstår at søge inspiration hos de rigtige leverandører. Og vi forstår de svære og komplekse it-termer, men vi forstår også at viderebringe budskabet, så der tales i et klart og forretningsorienteret sprog.  

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi har alle stor faglig ekspertise, som vi har opnået gennem vores mange år i branchen og gennem en stor mængde relevante projekter. Vi har den rette uddannelse og de rette certificeringer, og vi deltager løbende i relevante vidensgrupper. Vi har vores meningers mod, og vi taler i et tydeligt sprog. Vi er løsningsorienterede, og vi har altid kunden i fokus – det er det vigtigste.

KR_kontakt

Kenneth Rossau

Senior Partner
Tlf. +45 40807030
kr@infowise.dk