Azure

Ny Microsoft kompetence til Infowise

MS Logo - hvid baggrund

Som Microsoft Partner har Infowise gjort sig fortjent til endnu en kompetence nemlig “Small and Midmarket Cloud Solutions”.

Dermed har Infowise nu fået Microsoft’s blåstempling af, at vi kan håndtere Microsoft løsninger i både traditionelle onsite løsninger og i Cloud løsninger som f.eks. Office 365.

For at opnå denne kompetence skal man have godkendt 3 kunde referencer, man skal i løbet af de sidste 12 måneder have fået 10 nye kunder med mindst 150 nye bruger licenser. Herudover skal der være mindst 2 teknikere med de relevante certificeringer.

Det betyder, at virksomheder trygt kan inddrage Infowise, både når der skal rådgives omkring den bedste løsning, når løsningen skal implementeres og når løsningen efterfølgende skal serviceres.

 

 

Infowise hosting

Når du vælger hosting hos Infowise, får du det bedste fra 2 verdener!

Du får Infowise – den lokale leverandør med den gode og personlige service, som kender dit it-behov, og som med sine kompetencer og erfaring, kan designe lige netop den løsning, der passer til dit behov, både hvad angår pris og funktionalitet. En leverandør som ikke kun håndterer hosting, men også det lokale it.

Du får Microsoft – den store globale leverandør med den store muskel, hvis systemer er altdominerende i erhvervslivet. Det gælder også deres hosting ydelser, som er i rivende udvikling. Med Office 365 og Azure har de lagt afstand til konkurrenter og tilbyder funktionalitet, priser og sikkerhed i en klasse for sig. Det betyder, at mindre og mellemstore danske virksomheder får adgang til funktionalitet og fleksibilitet, som førhen kun var forbeholdt store virksomheder.

AzurO365

En hosting løsning fra Infowise er baseret på en kombination af Microsoft Office 365 og Azure.

Office 365 indeholder de kendte Office programmer fra Microsoft, Exchange mailsystem samt en del flere ydelser, så som Skype, Sharepoint, OneDrive med flere. Azure er en platform som benyttes til at etablere servere og tjenester. Et eksempel kunne være en server til virksomhedens økonomisystem (ERP-system), en terminalserver, en filserver osv. Et eksempel på en relevant tjeneste kunne være ekstra sikkerhed via SMS kode, backup, Disaster Recovery, redundant site, RemoteApp, fjernadgang osv. Der er rigtig mange tjenester, og der kommer hele tiden nye til.

Læs mere om hvorfor Infowise hosting rummer store fordele for din virksomhed her.