Find de korrekte data til dine rapporter

Kenneth Rossau
Forsyning Forretning Information

”God Business Intelligence handler ikke om it, det handler om de data, det kan fodres med, og de folk, som hiver rapporterne ud.”

Sådan udtalte Janus Mens fra revisionsfirmaet PWC til en artikel i Børsen i 2010. Selvom det er nogle år siden, er pointen stadig mere aktuel end nogensinde før. Vi ser, hvordan kravene til data-rapportering stiger år efter år – nye costdrivere, nye benchmarks nye KPI’er, nye rapporter – kort sagt: det handler om data.

Og netop data var det helt store emne på DANVA – Dansk Vand- og Spildevandsforenings seneste Økonomiforum den 23.- 24. oktober i Skanderborg. Her var Infowise inviteret til at holde oplæg omkring erfaringer og muligheder inden for Business Intelligence og Masterdata til forsyningsindustrien. Infowise’s Senior Partner Karsten Schæfer fortalte her, hvordan en forsyningsvirksomhed først og fremmest skal kigge indad, når de starter en proces op omkring Business Intelligence. Det handler om at træffe et bevidst valg om, hvordan data og rapportering skal struktureres fremadrettet, lød budskabet her fra Infowise.

Hvilke personer går rundt med god viden? Hvilke systemer indeholder vigtige data og ikke mindst – hvilken kvalitet har data? Det er fuldstændig afgørende spørgsmål, når det handler om Business Intelligence. Derfor mener Infowise, at det betaler sig at bruge tid på at få kvalitetstjekket data. Jo bedre forberedt og involveret en forsyningsvirksomhed er i egne data, jo mindre vil risikoen være for, at en kommende Business Intelligence-løsning sander til og ikke vil blive benyttet som tiltænkt.

Hos Infowise kan vi hjælpe din forsyningsvirksomhed til at træffe de rette valg omkring Masterdata, og derved undgå uhensigtsmæssige løsninger. Lad os derfor starte en dialog om din virksomheds forsyningsbehov.

Kontakt Senior Partner Karsten Schæfer på ks@infowise.dk  eller mobil: 71722070