Beskyt din virksomhed med effektiv antivirus system

Gert Christiansen
Sikkerhed Erhverv Aktuelt Infrastruktur

Alle virksomheder kan blive ramt af virusangreb!

Forebyggelse er stadig og vil altid være bedre end ”helbredelse”, også når det gælder indenfor it-sikkerhed. Et af de første skridt en virksomhed bør gøre, er at anskaffe sig et godt og gennemtestet antivirusprogram.

Der findes mange antivirus-programmer på markedet, og det kan være svært at finde det rigtige. Infowise anbefaler, og bruger selv, Trend Micro Worry-Free, da dette antivirusprogram har mange fordele.

Enkel styring og hosting

Trend Micro Worry-Free Services er en cloud-løsning, der betyder, at du ikke behøver en lokal server for at hoste softwaren, og alle softwareopdateringer og programrettelser udføres automatisk af Trend Micro.
Med den centraliserede administrations-konsol kan du:

  • Administrere beskyttede enheder
  • Indstille politikker
  • Aktivere URL-filtrering

Beskyttelse mod ransomware

Worry-Free har avanceret beskyttelse mod malware og ransomware. Arbejdsstationer er beskyttet mod vira, malware, trojanske heste, orme, spyware, ransomware og nye varianter, efterhånden som de dukker op, på eller uden for firmanetværket.
– Reducerer byrden ved administration af mønsterfiler og reducerer indvirkningen på ydeevnen.
– Detekterer og blokerer krypteringsaktiviteter i forbindelse med ransomware.
– Identificerer og blokerer botnet og målrettede angreb med C&C-kommunikation
– Sikrer brugere og endpointsystemer mod at få adgang til skadeligt webindhold uden at benytte opdateringer for at sikre zero-day-beskyttelse

Infowise har indgående kendskab til Worry-Free produktet, hvilket er af stor betydning hvis virksomheden skal sikres optimalt.

Kontakt Gert Christiansen på 40807035 eller på gc@infowise.dk, hvis du ønsker mere information